Airpods Afterpay

Airpods achteraf betalen? Bekijk alle Airpods Afterpay winkels hieronder!

bol logo

Bol.com

Betaalmethode: Bol.com Afterpay

AirPods Afterpay

AirPods, je kent ze vast wel! Die draadloze oordopjes die door velen gekscherend ook wel ´tandenborstels´ worden genoemd en waarmee je uren zorgeloos kunt luisteren naar je favoriete muziek of een podcast. De eerste AirPods dateren van 2016 en al snel daarna werd er een 2e generatie uitgebracht, waarbij je ook de mogelijkheid had om deze draadloos op de laden. Inmiddels kennen we ook de AirPods Pro en de AirPods Max. We kunnen dus inmiddels wel stellen dat deze oordopjes niet meer zijn weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld.

 

Het grote voordeel aan het gebruik van AirPods, is dat ze volledig draadloos zijn. Doordat je geen kabel hebt, hoef je dus ook niet bang te zijn dat je ergens achter blijft haken en kun je gemakkelijk en snel switchen tussen de verschillende apparaten. Het enige wat je hoeft te doen, is ze verbinden met de andere device, zodat je direct kunt beginnen met luisteren. Zo hoef je dus niet eerst je mini-jack in te pluggen. Daarbij komt ook dat ze bij uitstek geschikt zijn voor het sporten. Waar veel mensen het idee hebben dat ze uitvallen, is dit absoluut niet het geval!

 

Bestel je AirPods online

Tegenwoordig bestellen we praktisch alles via het internet. Dus waarom niet onze AirPods? Het grote voordeel is dan dat je er niet speciaal voor naar de winkel hoeft en ze vaak al de volgende dag in huis hebt. Uiteraard is het wel aan te raden om vooraf goed te kijken waar je ze besteld. Het kan namelijk nog wel eens voorkomen dat er verschil zit in prijs. Dus voordat je besteld, is het aan te raden even enkele winkels te vergelijken, zodat je zeker weet dat je niet teveel betaald.

 

AirPods betalen met Afterpay

Wil jij graag een paar AirPods, dan kun je deze natuurlijk gemakkelijk en snel online bestellen. In de meeste webshops kun je vervolgens kiezen uit enkele verschillende betaalmethoden. Zo heb je de mogelijkheid om ze direct af te rekenen via iDEAL, maar kun je ook kiezen voor Afterpay. Je AirPods betalen met Afterpay zorgt ervoor dat je pas 14 dagen na levering hoef te betalen en je dus eerst rustig kunt genieten van je aankoop. Hoe handig is dat?

Afterpay airpods