Black bananas Afterpay

Black bananas achteraf betalen? Bekijk alle Black bananas Afterpay winkels hieronder!

JHP Fashion

JHP Fashion

Betaalmethode: Riverty Afterpay

Black Bananas Afterpay 

Het kledingmerk Black Bananas, is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld. Vooral onder Nederlandse jongeren is dit merk immens populair. Het welbekende Monkey Logo, waardoor het merk zo bekend is geworden, zien we nu ook steeds vaker buiten onze landsgrenzen verschijnen. De eigenaar van het merk ‘Black Bananas’ is Wesley Balnikker. Inmiddels heeft hij ook een nieuwe fysieke winkel geopend dat dient als ‘Flagstore’ in de ‘The Mall’. 

 

Wat je vooral ziet, is dat veel mannen het merk dragen. Toch zien we ook dat steeds meer vrouwen ervoor kiezen Black Bananas te dragen. Vooral voor mannen die graag hun eigen stijl hebben, is deze kleding bij uitstek geschikt. Wat je vooral ziet, is dat het in verschillende situaties kan worden gedragen. Zo kun je dus prima tijdens een nette, maar ook relaxte situatie dragen. 

 

Black Bananas online bestellen

Naast de ´Flagstore´ in Leidschendam, zien we ook dat het merk online flink aan de weg aan het timmeren is. Dat te bedenken dat het merk tot enkele jaren geleden nog helemaal niet bestond. Juist door deze enorme groei, is deze kleding van Black Bananas in bijna iedere webshop wel te bestellen. Niet alleen voor mannen en vrouwen, maar ook voor kinderen is er een complete collectie beschikbaar. Deze collectie is te vinden onder de naam ´Black Bananas Kids´. Het fijne aan de online beschikbaarheid van deze kleding, maakt het dat het eenvoudig te bestellen is, maar je dus ook altijd de beste prijs krijgt.

 

Black Bananas betalen met Afterpay

Is de maand wat langer dan je salaris, maar heb je wel een prachtige nieuwe trui gezien? Dan is Black Bananas betalen met Afterpay natuurlijk ook een mogelijkheid. Tijdens het afrekenen kies je dan voor deze optie en vervolgens wordt de bestelling verder voor je afgerond en volgt de betaling via Afterpay. Op deze manier kun je bijvoorbeeld eerst even rustig passen of kun je wachten totdat dan uiteindelijk je salaris is gestort. Op het moment dat jij je bestelling van Black Bananas hebt ontvangen, heb je vervolgens 14 dagen de tijd om de betaling te verrichten. Blijkt dat je je bestelling of een deel ervan wilt retourneren, dan kan dit natuurlijk ook. Het voordeel wat je dan hebt, is dat je niet hoeft te wachten op je geld, maar dit wordt verrekend met Afterpay.Black bananas achteraf betalen