FIFA 22 Afterpay

Op zoek naar FIFA 22 Afterpay winkels? Wij hebben een overzicht gemaakt.
bol logo

Bol.com

Betaalmethode: Bol.com Afterpay

Je kunt met de Afterpay methode allerlei producten kopen. Je bestelt het product en kunt dit op een later tijdstip betalen. Met de Afterpay heb je 14 dagen de tijd om na ontvangst van je goederen te betalen. Je kunt bijvoorbeeld FIFA 22 Afterpay doen. Ben je benieuwd hoe dit werkt. Lees dan hieronder verder!

Wat is Afterpay?

Afterpay is een Nederlandse firma die zich richt op achteraf betalen. Je kunt als consument producten bestellen ook al heb je op dat moment geen geld. Na ontvangst van je goederen die je besteld heb je twee weken de tijd om de producten te betalen. Als het niet bevalt of het is defect, dan is er de mogelijkheid om het terug te sturen. Bij een volledige retourzending betaal je dan niets. Stuur je het deels terug bijvoorbeeld bij meerdere producten dan betaal je alleen het deel dat je houdt.

Hoe kun je FIFA 22 Afterpay doen?

Om de FIFA 22 te bemachtigen met Afterpay kun je het beste naar de website van Afterpay. Je zoekt een aangesloten winkel die ook de FIFA 22 verkoopt. Je kunt de FIFA 22 in de winkelwagen doen. Vervolgens vul je alle gegevens in die de webshop van je vraagt en verzend alles. Je hebt nu je product bestelt en betaalt.

De FIFA 22 Afterpay treedt in werking

Nadat je het product in de webshop hebt besteld gaat Afterpay dit verwerken na een melding. Je krijgt eerst een bevestiging van de webshop en dan wordt de FIFA 22 opgestuurd naar je. De webshop geeft hier een melding van aan Afterpay. De factuur krijg je per e-mail of sms toegestuurd zodra jij het product in huis hebt. De betaling doe je via iDeal. Het beste kun je dit doen via de Afterpay App.