Games Afterpay

Op zoek naar Games Afterpay winkels? Wij hebben een overzicht gemaakt.
bol logo

Bol.com

Betaalmethode: Bol.com Afterpay

Jouw game komt uit en wilt deze graag hebben. Je hebt op dat moment nog geen geld. Wist je dat je ook achteraf kan betalen. Dit gaat via Afterpay. Met de Games Afterpay kun je jouw games bestellen en achteraf betalen. Je krijgt dan eerst de game toegestuurd en betaalt dan later.

Wat is Games Afterpay?

Het achteraf betalen van producten wordt steeds populairder. Je kunt online de producten eerst bestellen en ontvangen. Je kunt het product uitproberen en kijken of alles naar wens is voordat je betaalt. Net zoals met veel producten kun je ook games Afterpay nu doen. Je koopt het spel en betaalt dit dan later. Dat is meestal binnen 2 weken dat je het betaalt wanneer je besluit het product te houden.

Waarom is het gebruik van Afterpay nuttig?

De Afterpay geeft mensen de kans om een product eerder te kopen. Het geeft de mogelijkheid om eerst het product te zien of uit te proberen. Bijvoorbeeld met kleding kan dit een voordeel zijn. Je zou dan meerdere maten kunnen bestellen om te kijken of het je wel past. De kleding die niet past kun je weer retour zenden. Je betaalt dan alleen de kleding die je houdt. De betaling dien je te voldoen binnen twee weken nadat je het product hebt ontvangen.

Hoe kun je gebruik maken van Games Afterpay?

Een Game kopen met Afterpay gaat ook zo. Het is eenvoudig. Je gaat via een Afterpay service naar de webshops die aangesloten zijn. Je klikt op het product naar keuze wat in dit geval een game zou zijn. Je vult alle gegevens in en verzend het. De webshop verwerkt je bestelling en je krijgt de bestelling thuis. Je hebt nu twee weken de tijd voor te betalen of retour te sturen.