Jas Afterpay

Je ziet een leuke jas online en zou deze graag willen kopen. Helaas heb je nog niet het salaris gekregen maar je jas is aan vervanging toe. Je kunt dan gebruik maken van Afterpay jassen. Je kunt achteraf betalen met Afterpay maar toch de jas eerder ontvangen.

terstal logo

terStal

Betaalmethode: Afterpay

Wat is Afterpay jassen?

Afterpay is een service waarmee je achteraf kunt betalen. Het geeft je als consument de kans om eerst je product te ontvangen zodat je deze kunt bekijken en passen. Als je kiest voor Afterpay jassen heb je het voordeel dat deze direct worden verstuurd naar je. Je kunt bijvoorbeeld meerdere jassen bestellen zonder te betalen eerst. Je past de jassen allemaal thuis en wat niet in orde is kun je dan weer retour sturen naar de webshop.

Hoe vind je een webshop die is aangesloten bij Afterpay?

Als je naar de website van Afterpay gaat zul je een overzicht vinden met alle winkels die zijn aangesloten. Je gaat dan op zoek naar een winkel die jassen verkoopt. Je gaat op zoek naar jouw ideale jas. Als je de jas hebt gevonden die je wilt dan zet je die in het winkelmandje. Je vult vervolgens alle gegevens in die de webshop van je vraagt. Wanneer je de bestelling van je jas hebt gedaan verzend je deze. De webshop gaat nu het voor je klaarmaken.

Hoe werkt de Afterpay jassen na de bestelling?

Nadat de webshop je bestelling heeft ontvangen en verwerkt gaan die je het product opsturen. Vanaf dat moment wordt Afterpay ook ingelicht door de webshop. Zodra je de jas in huis hebt krijg je van Afterpay een digitale factuur. Je betaalt alleen de jas die je houdt. Alles wat retour wordt gestuurd hoef je niet te betalen. Afterpay jassen is shoppen en later betalen.