Jordans Afterpay

Op zoek naar Jordans Afterpay winkels? Wij hebben een overzicht gemaakt.
Miinto logo

Miinto | Designerkleding

Betaalmethode: Billink

Je hebt online leuke Jordans gezien die je graag wilt hebben. Je komt tot de ontdekking dat je deze niet meteen kunt betalen. Dit vind je jammer omdat de Jordan die je hebt gevonden nu in de aanbieding is. Wist je dat je jouw Jordan ook achteraf kunt betalen. Hoe? Dat kun je hieronder lezen.

Betaal je Jordan met Afterpay

Je hebt leuke Jordan schoenen gevonden online die je graag zou willen hebben. Toevallig zijn de schoenen nu in de aanbieding. Je kunt deze niet kopen omdat je salaris nog moet komen. Je zou dan de Jordan schoenen kunnen kopen met achteraf betalen. Dit is mogelijk met Afterpay. Voor het betalen van de Jordan met Afterpay heb je twee weken de tijd.

Hoe werkt Afterpay?

Afterpay is eenvoudig. Je gaat naar de website van Afterpay. Vervolgens zoek je een winkel die aangesloten is bij Afterpay. Via google kun je deze ook vinden maar Afterpay Jordan heeft hier een overzicht van waardoor je sneller kunt shoppen. Het enige wat je als consument moet doen is je Jordan uitzoeken en de gegevens invullen die de webshop vraagt. Wanneer je de bestelling hebt gedaan en die wordt verzonden naar jou dan pas komt Afterpay Jordan in beeld.

Wat doet Afterpay Jordan na de bestelling?

Wanneer je de bestelling hebt gedaan bij de webshop gaat die voor je aan de slag. Je krijgt de nieuwe Jordan toegestuurd. Je kunt rustig de schoenen bekijken. Wanneer het naar wens is en je wilt het houden heb je de tijd om deze binnen twee weken te betalen. Heb je de verkeerde maat bijvoorbeeld dan kun je deze retour sturen naar de webshop. Wanneer je de Jordan terugstuurt via Afterpay als retour wordt dit verwerkt en hoef je niets meer te betalen.