Jurk Afterpay

Op zoek naar Jurk Afterpay winkels? Wij hebben een overzicht gemaakt.
terstal logo

terStal

Betaalmethode: Afterpay

Online bestellen wordt steeds populairder. Hoe leuk is het dat je vanaf de luie stoel je jurk kunt uitzoeken. Je ziet een jurk online en denkt die zou ik graag willen hebben. Alleen heb je even geen geld of je weet niet of de jurk ook past. Je zou dan kunnen kiezen voor achteraf betalen.

Wat houdt achteraf betalen in?

In veel webshops heb je de mogelijkheid om ook achteraf te betalen. Het geeft je de mogelijkheid om jurken te kopen en achteraf te betalen. Achteraf betalen betekent dat het product eerst naar jou wordt gestuurd en dat je later betaalt. Je gaat dan bestellen bij webshops die zijn aangesloten bij een Afterpay. Als het product bij je thuis is kun je deze bekijken en passen. Met kleding zoals jurken kan dit prettig zijn.

Je kunt meerdere maten bestellen om te passen. De Afterpay jurken die niet passen kun je met deze service retour sturen naar de webshop. Je betaalt alleen voor de producten die je houdt.

Hoe vind ik een Afterpay jurken online?

Er zijn verschillende Afterpay waar je terecht kunt om te shoppen zonder meteen te hoeven betalen. De bekendste zijn Afterpay en Klarna. Via de website kun je een overzicht vinden van alle aangesloten winkels. Je gaat op zoek naar jouw jurk en kunt deze dan bestellen op de gekozen webshop.

Wat doet Afterpay na jouw bestelling?

Als je de bestelling hebt afgerond gaat de webshop je de jurk versturen. Afterpay krijgt hier melding van. Nadat je het product hebt ontvangen krijg je van Afterpay een factuur. Je kunt de Afterpay jurken betalen als alles naar wens is en je het houdt. Hier heb je dan twee weken de tijd voor. Afterpay jurken is shoppen zonder dat je meteen hoeft te betalen.