Klarna winkels

Op zoek naar Klarna winkels? Wij hebben een overzicht gemaakt. 

mediamarkt logo

Mediamarkt

Betaalmethode: Klarna

Heb je al eens gehoord van Klarna? Met Klarna kun je achteraf betalen. Wanneer je iets online besteld heb je de mogelijkheid bij veel Klarna winkels om te kiezen voor achteraf betalen. Je betaalt dan pas nadat je de bestelling hebt ontvangen. Je gaat pas betalen wanneer je de bestelling hebt en wanneer je ervoor kiest om het product te houden. Hoe het werkt? Dat vertellen we je in dit artikel.

Wat houdt Klarna in?

Achteraf pas betalen is en kan voor consumenten interessant zijn. Vooral online kan het handig zijn omdat je veel leest over internetfraude. Je voorkomt met achteraf betalen fraude aan jouw deur. Je weet in ieder geval zeker dat je pakketje zal aankomen. Het betalen met Klarna is eenvoudig.

Als je online een winkel hebt gevonden waar Klarna is aangesloten, kun je voor deze betaalmethode kiezen. Je ontvangt dan eerst je producten en hoeft pas later te betalen. Dit is meestal binnen 2 weken en op aanvraag kan het ook binnen 30 dagen.

Zo werkt shoppen en betalen met Klarna

Als eerste ga je op zoek naar Klarna Winkels. Die kun je zelf online opzoeken of je kunt ze in een overzicht vinden bij de Klarna website. In een paar stappen kun je online shoppen en achteraf betalen. Hoe? Dit leggen we je uit in een paar stappen.

  • Zoek eerst een van de Klarna winkels
  • Shop naar het product dat je wilt kopen
  • Plaats het product in de winkelwagen
  • Vul je persoonsgegevens in en klik op ga verder
  • Rond je bestelling dan af (Je hebt dan betaald)

De webshop zorgt dan ervoor dat de order klaar wordt gemaakt. Je zult deze binnen 2 dagen in huis hebben. Nadat jouw product is verzonden zal ook Klarna je een digitale acceptgiro sturen. In sommige gevallen ontvang je deze ook thuis. Dat hangt af van de afspraken die zijn gemaakt met de webshop. Zodra je de producten thuis hebt ontvangen zal het betaaltermijn ingaan. Dit kan 14 of 30 dagen zijn.

Wanneer je besloten hebt om het product te houden ben je verplicht om de betalingen binnen de betaaltermijn te voldoen. Je kunt eenvoudig via de Klarna app betalen. Via iDeal betaal je de Klarna factuur en alles is betaald.

Wat gebeurt er als je niet op tijd betaalt?

De factuur kun je betalen binnen de 14 of 30 dagen. Dat mag op de laatste minuut zijn of eerder. Je betaalt voor Klarna geen extra kosten. Je wordt altijd op tijd herinnerd om je factuur te betalen. Betaal je op tijd zullen er geen extra kosten zijn. Wanneer je te laat betaalt zul je herinneringskosten krijgen. Die worden dan in rekening gebracht.

Mag iedereen met Klarna betalen?

Je kunt niet altijd met Klarna betalen. Er wordt eerst een kredietcheck gedaan bij je om te kijken of je voor het gekozen bedrag mag bestellen. Men zal ook kijken naar de betaalgeschiedenis bij Klarna. Heb je eerder niet betaald dan zul je niet kunnen betalen via Klarna.