Nintendo switch Afterpay

Wil je Nintendo switch achteraf betalen? Wij hebben een overzicht gemaakt van alle nintendo switch afterpay winkels. 

otto logo

Otto

Betaalmethode: Acceptgiro

Nintendo Switch Afterpay

Ben jij op zoek naar een te gekke handheld, die ook kunt gebruiken als console? Dan is de Nintendo Switch een absolute aanrader! Wist je namelijk dat je deze te gekke Nintendo Switch op verschillende manieren kunt gebruiken? Zo kun je hem gebruik als console, wat inhoudt dat je deze kunt aansluiten op je televisie, maar ook als handheld. Het voordeel aan het gebruik als handheld, is dat je bijvoorbeeld in de auto eenvoudig kunt doorgaan, met waar je thuis was gebleven. Met een formaat van 6,2 inch is het een relatief compact apparaat. Daarbij komt ook dat de accuduur van 5 tot 9 uur ruim voldoende is, om de nodige uren achtereenvolgens te kunnen gamen.

 

Naast de reguliere Nintendo Switch, heb je ook de Nintendo Switch OLED-variant. Het voordeel hieraan is, is dat dit apparaat is voorzien van een speciaal OLED scherm, waardoor de kleuren nog beter zijn en de kwaliteit van het beeld nog hoogwaardiger. Daarbij komt ook dat je vooral in donkere ruimtes, zoals je slaapkamer, net een wat scherper beeld hebt, dan wanneer je voor de reguliere versie kiest.

 

Nintendo Switch kopen

De Nintendo Switch is overal verkrijgbaar. Zowel online als in de fysieke winkels is vaak meer dan voldoende voorraad. Wel is het handig rekening te houden met het feit dat er momenteel wel een wereldwijd chip tekort is, waardoor de leveringen even op zich kunnen laten wachten. Vooral rondom de feestdagen, wanneer de vraag explosief toeneemt, is het van belang om tijdig te bestellen. 

 

Nintendo Switch bestellen met Afterpay

Het bestellen van de Nintendo Switch met Afterpay is voor velen van ons een uitkomst. Het voordeel van Afterpay, is dat je je bestelling na ontvangst pas binnen 14 dagen hoeft te betalen. Mocht blijken dat het toch niet bevalt, dan kun je hem onder bepaalde voorwaarden eenvoudig retourneren. Dus stel dat je nog even moet wachten op je vakantiegeld, maar je al wel vast wilt kunnen spelen, omdat je bijvoorbeeld over een week op vakantie gaat, dan is een Nintendo Switch bestellen met Afterpay de perfecte manier om dit te kunnen doen.Afterpay nintendo switch