Rituals Afterpay

Wil je Rituals achteraf betalen? Wij hebben een overzicht gemaakt van Rituals Afterpay winkels. 

otto logo

Otto

Betaalmethode: Acceptgiro

Rituals Afterpay

Het cosmeticabedrijf Rituals is de afgelopen jaren uitgegroeid tot ware marktleider als het gaat om luxueuze hygiëneproducten. Hierbij moet je denken aan zeep, body scrubs en crèmes. De basis van deze producten bestaat vooral uit oriëntaalse geuren, waardoor Rituals zo ontzettend herkenbaar is. Met maar liefst 900 winkels, die zijn verspreid over 33 landen, is het Nederlandse cosmetica bedrijf een serieuze speler op deze markt. Het uitgangspunt van Rituals, is dat iedereen balans moet kunnen vinden tussen werk en privé. Niet voor niets hebben de producten van Rituals daarom dus ook een rustgevende werking.

 

De producten van Rituals zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit een groot deel van de Nederlandse badkamers. Want laten we eerlijk zijn, hoe vaak heb jij wel geen setje Rituals cadeau gekregen of gegeven? Het grote voordeel aan deze producten, is dat ze nooit vervelen en dus altijd perfect zijn als cadeau om te geven en natuurlijk om te krijgen. Of je nu kiest voor de populaire douchegel of kiest voor een heerlijke bodylotion, het kan allemaal.

 

Rituals online bestellen

Gezien de heerlijke geuren van Rituals bij de meeste mensen volledig zijn ingeburgerd, is het dan dus ook niet zo erg vreemd meer dat er steeds vaker voor wordt gekozen om online te bestellen. Het voordeel is dan dat je niet speciaal naar de winkel hoeft en verzekert bent van een tijdige levering. Vooral met een verjaardag of andere speciale gelegenheid in het vooruitzicht, is het de ideale manier om snel even iets in huis te halen. Dit alles maakt het dat Rituals een heerlijke toevoeging is voor iedere badkamer.

 

Rituals betalen met Afterpay

Wanneer jij online op zoek gaat naar de heerlijke producten van Rituals en uiteindelijk een keuze hebt gemaakt, dan is het tijd om deze af te rekenen. Dit kun je doen door ze direct te betalen, maar Rituals betalen met Afterpay kan natuurlijk ook. Het grote voordeel aan betalen met Afterpay, is dat je niet direct hoeft te betalen, maar dus eerst je bestelling thuis ontvangt. Vooral wanneer het financieel even niet zo goed uitkomt of je simpelweg een cadeau met meerdere mensen doet, is het prettig om het niet eerst te hoeven voorschieten. Door te kiezen voor achteraf betalen, heb je vervolgens 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen.Rituals afterpay