Stone island Afterpay

Wil je Stone island achteraf betalen? Wij hebben alle Stone island Afterpay winkels. 

Miinto logo

Miinto | Designerkleding

Betaalmethode: Billink

Stone Island Afterpay

Het kledingmerk Stone Island, is van oorsprong een Italiaans merk dat als bestaat sinds 1982. De populariteit van dit merk neemt steeds verder toe en heeft zich ook in Nederland bewezen als serieuze producent van kleding in het wat hogere segment. De manier waarop Stone Island zich onderscheid, is door net op een ietwat andere manier haar kleding te produceren, dan dat veel andere kledingmerken dit doen. 

 

Wat je vooral bij andere merken ziet, is dat er kleding wordt ontworpen en geproduceerd op basis van de doelgroep waar een merk zich op richt. Dit is bij Stone Island het omgekeerde. Door zich te blijven ontwikkelen, zie je dat de kleding die wordt ontworpen iedere keer beter is, waardoor het merk zich als brand steeds beter in de markt weet te positioneren.

 

Kleding van Stone Island online bestellen

Online kleding bestellen is de laatste jaren natuurlijk steeds verder toegenomen. Dat geldt niet alleen voor de wat goedkopere merken, maar ook voor de absolute A-merken zoals Stone Island. Het grote voordeel is dat je er niet speciaal voor de deur uit hoeft en je dus vanaf je smartphone je favoriete kledingstukken kunt bestellen. Vaak wordt het zelfs al de volgende dag geleverd en past het niet, dan stuur je het eenvoudig weer retour. Dit maakt het dat het bestellen van je favoriete Stone Island kleding makkelijker is dan ooit tevoren.

 

Stone Island kleding bestellen met Afterpay

Heb jij een nieuwe broek, trui of jas gezien, maar twijfel je of de maat wel juist is? Dan kun je er natuurlijk gewoon voor kiezen om even naar de winkel te gaan en te passen. Een andere manier is door je Stone Island te bestellen met Afterpay. Zo heb je nadat je de bestelling hebt ontvangen, maar liefst 14 dagen de tijd om deze te passen en te betalen. Mocht blijken dat het toch niet helemaal naar wens is, dan stuur je het eenvoudig weer terug en wordt er niets bij je in rekening gebracht. Wel is het belangrijk dat je de kaartjes er netjes aan laat zitten en je bestelling tijdig retour stuurt. 

Stone island afterpay