Televisie Afterpay

Op zoek naar Televisie Afterpay winkels? Wij hebben een overzicht gemaakt.
bol logo

Bol.com

Betaalmethode: Bol.com Afterpay

Is je televisie defect? Dat betekent dat je snel een nieuwe nodig hebt. Je krijgt pas iets later je loon binnen. Je zou dan kunnen kiezen voor achteraf betalen. Dit kan je doen via Afterpay. Afterpay geeft jou de mogelijkheid om het product na ontvangst pas te betalen. Je hebt hier dan 2 weken de tijd voor. Hoe het werkt leggen we je graag uit?

Hoe werkt Afterpay/achteraf betalen?

Als je kiest voor Afterpay betekent dit dat je eerst het product ontvangt en kunt zien. Je hoeft dan niet meteen te betalen. Na ontvangst van je product ontvang je een digitale acceptgiro. Is het product in orde en houd je hem dan heb je twee weken de tijd om te betalen. In sommige gevallen kan dit ook 30 dagen zijn. Wanneer je niet tevreden bent met het product dan kun je deze retour zenden.

Hoe werkt een retour bij Afterpay televisie/tv?

Heb je een product waarmee je niet tevreden bent dan stuur je deze retour. Je moet dan wel Afterpay dit melden via de Afterpay app. De webshop waarbij je het product koopt geeft Afterpay een melding zodra het product is teruggestuurd. Je betaalt dan niets aan Afterpay. Heb je meerdere producten en stuurt het deels terug dan moet je dit ook melden. Je betaalt dan alleen de producten die je houdt.

Hoe werkt een Afterpay televisie/tv?

Je wilt een televisie kopen. Dat gaat gemakkelijk via Afterpay. Een Afterpay televisie/tv doe je door naar de website te gaan van Afterpay. Alle winkels die aangesloten zijn bij Afterpay kun je daar vinden. Je gaat naar de webshop naar keuze en zoekt de tv uit. Vul alle gegevens in en verstuur jouw bestelling. Je krijgt de televisie opgestuurd en hoeft deze pas in twee weken te betalen.