Afterpay About You

Heeft About You Afterpay? Ja!

About You logo

AboutYou

AboutYou is een relatief jong bedrijf dat inmiddels een redelijk gevestigde naam is in de fashionwereld. Het is een van origine Duits bedrijf, gevestigd in Hamburg. AboutYou is opgericht in 2014 en is onderdeel van de bekende Otto Group. Inmiddels is deze online retailer actief in ruim 24 landen en daarmee ook niet voor niets één van de grote spelers op deze markt. Wat je ziet, is dat ze zich vooral richten op een jongere doelgroep. Dit doen ze vooral door het inzetten van influencer marketing en gepersonaliseerde mailings. Met de enorme groei van de afgelopen jaren, is AboutYou één van de grootste online retailers in de fashionwereld. 

Het assortiment van AboutYou is enorm. Met maar liefst 350.000 artikelen bestaande uit meer dan 1500 merken, beschikken ze over een groot deel van de beschikbare kleding- en schoenenmerken die we kennen. Van de bekendste merken tot aan de wat kleinere merken, je vindt het er allemaal. Naast de verschillende merken, hebben ze ook hun eigen merk, welke de laatste tijd steeds populairder begint te worden en dus ook steeds verder groeit.

Betalen bij AboutYou

Wanneer jij je bestelling wilt plaatsen bij AboutYou, dan kun je dit op enkele verschillende manieren doen. Zo kun je ervoor kiezen om deze direct te betalen, maar kun je natuurlijk ook gewoon eerst je bestelling bij je thuis laten leveren. Het grote voordeel hiervan is, is dat je dan eerst rustig kunt kijken of alles naar wens is, voordat je overgaat tot het doen van de betaling. Mocht blijken dat je toch iets zou willen retourneren, dan is dit natuurlijk geen enkel probleem.

Betalen met Afterpay bij AboutYou

Heb jij een te gekke nieuwe jas gezien, maar weet je niet zeker of deze voldoet aan jouw wensen? Dan is betalen met Afterpay bij AboutYou natuurlijk de ideale oplossing om eerst even rustig te kunnen passen. Nadat je hebt gekozen voor betalen met Afterpay bij AboutYou, heb je na levering van je bestelling 14 dagen de tijd om deze te betalen. Mocht blijken dat het product toch niet is wat je zoekt, dan hoef je dus ook niet eerst te wachten totdat het geld weer wordt teruggestort.