Afterpay Aktiesport

Heeft Aktiesport Afterpay? Ja!

aktiesport logo

Aktiesport achteraf betalen

Aktiesport, wie kent ze niet? De sportwinkel die zich vooral richt op jongeren en zowel schoenen als andere sportartikelen aanbiedt tegen een betaalbare prijs. Met inmiddels ruim 60 fysieke winkels, 5 Flagshipstores en een te gekke webshop waar je echt alles kunt vinden op het gebied van sportattributen. Waar Aktiesport zich vooral op richt, is op jongeren met een passie voor voetbal. Zo vind je een groot assortiment met voetbalschoenen, voetbalkleding en alles wat daar verder nog bij hoort. Deze jonge en frisse sportkledingwinkel kenmerkt zich door de ‘street-smart’ mentaliteit, zoals ze zichzelf noemen.

Bij Aktiesport krijg je waar voor je geld. De nieuwste kleding en schoenen van bekende merken, tegen een vaste lage prijs. Niet voor niets is Aktiesport daarom nog altijd immens populair bij veel mensen. Ook voor vrijetijdskleding kun je er prima terecht. Bijvoorbeeld wanneer je een trainingspak nodig hebt of een heerlijke warme hoodie voor tijdens de koude wintermaanden.

Online shoppen bij Aktiesport

Online shoppen bij Aktiesport is razendpopulair. Je bestelling wordt namelijk gratis verzonden vanaf 29,99. Wel dien je in tegenstelling tot veel andere webshops 3 tot 5 werkdagen geduld te hebben, voordat je bestelling wordt verstuurd. Daar tegenover staat wel dat je een vaste lage prijs hebt, iets wat het wachten zeker meer dan waard is, vind je niet? Blijkt dat je bestelling niet helemaal naar wens is, dan heb je maar liefst 60 dagen de tijd om deze te retourneren of te ruilen. Dit kan kosteloos in één van de ruim 60 winkels, maar je kunt je bestelling ook retourneren. De kosten voor retour zijn overigens wel voor eigen rekening.

Achteraf betalen met Klarna bij Aktiesport

Heb je enkele te gekke items gevonden in de webshop? Dan wil je deze natuurlijk het liefst zo snel mogelijk in huis hebben. Toch dien je ze wel eerst even af te rekenen en kun je ze uiteraard niet eerst even passen. Gelukkig kun je bij Aktiesport daarom betalen met Klarna. Nadat je bestelling dan is geleverd, heb je 14 dagen de tijd om de kosten te voldoen. Bevallen je bestelde producten niet, dan kun je ze eenvoudig retourneren en hoef je ze dus niet te betalen.