Afterpay Aliexpress

Heeft Aliexpress Afterpay? Ja!

aliexpress logo

AliExpress achteraf betalen

AliExpress, wie heeft er niet ooit iets besteld? Deze enorme groothandel uit China heeft letterlijk alles wat je maar kunt bedenken te koop in de webshop. Over de levertijden is vrij weinig te zeggen. Het is namelijk sterk afhankelijk van bij welke leverancier je besteld en voor welke verzendmethode je kiest. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om je pakketje(s) per vliegtuig te laten versturen. Logischerwijs heb je het dan een stuk sneller binnen, maar zijn de kosten ook vele malen hoger. Toch zijn er bij het bestellen bij AliExpress wel enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden.

Online bestellen bij AliExpress

Wanneer je voornemens bent om iets te gaan bestellen bij AliExpress, zijn er enkele zaken om rekening mee te houden. Allereerst kan het zijn dat je te maken krijgt met douane en ook inklaringskosten. Het zijn namelijk goederen die worden geïmporteerd en daar dien je een bepaalde bedrag over te betalen aan onder andere belasting. Om dit te voorkomen, is het aan te raden om ervoor te zorgen dat je onder de 22 euro blijft. Wanneer je boven dit bedrag zit, dan betaal je hierover invoerrechten. Bestel je nu toch meer dan 22 euro bij dezelfde leverancier? Dan is het aan te raden om de bestelling in twee keer te doen. Je betaalt dan misschien wel dubbele verzendkosten, maar dit is in verhouding vaak lager dan de kosten die je betaald aan invoerrechten.

 

Betalen bij AliExpress met Klarna

Bestel je iets bij AliExpress, dan is het aan te raden dit te betalen met bijvoorbeeld iDEAL, PayPal of Klarna. Dit is namelijk de veiligste manier en weet je zeker dat je niet bang hoeft te zijn dat er iets niet goed gaat. Kies je voor betalen bij AliExpress met Klarna, dan heb je na verzending 14 dagen de tijd om deze te betalen. Uiteraard is de kans vrij groot dat je binnen deze gestelde termijn je pakket nog niet binnen hebt. Om ervoor te zorgen dat je dan nog niet direct hoeft te betalen, kun je je betaling bij Klarna gemakkelijk pauzeren. Je weet namelijk nog helemaal niet of alles wel naar wens is. Dit is namelijk vaak ook één van de redenen waarom mensen ervoor kiezen om achteraf te betalen.