Afterpay BCC | Elektronica

Heeft BCC | Elektronica Afterpay? Ja!

Afterpay bcc

BCC achteraf betalen

BCC is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste elektronica winkels van ons land. De oprichting dateert van 1969 en met inmiddels 61 winkels een serieuze spelen op deze markt te noemen. BCC is onderdeel van de bekende Mirage Retail Group, waaronder ook de Blokker valt bijvoorbeeld. In de winkels van BCC kun je terecht voor letterlijk alles wat te maken heeft met elektronica. Hierbij kun je denken aan onder andere witgoed, telefoons, televisies en nog veel meer. Ook voor kleine huishoudelijke apparaten ben je hier aan het juiste adres.

 

BCC onderscheidt zich door haar inzet voor zowel mens en milieu. Zo bieden ze de mogelijkheid tot het gratis retour nemen van allerlei verschillende apparaten en wordt er op een duurzame manier gezorgd voor de distributie van bestellingen en hebben ze een volledig eigen ontwikkeld afvalverwerkingssysteem. Daarnaast worden alle producten getest op het energieverbruik, zodat ze zeker weten dat je een duurzame keuze weet te maken.

Betalen met Afterpay Riverty bij BCC

Heb je een product gezien en wil je deze graag achteraf betalen met Afterpay Riverty bij BCC? Dat kan! Afterpay Riverty zorgt er namelijk voor dat je je product gewoon geleverd krijgt door BCC en deze pas na ontvangst hoeft te betalen. Dit zorgt ervoor dat je rustig kunt kijken of alles naar wens is en heb je uiteraard 14 dagen de tijd om je betaling te voldoen. 

 

Niet alleen voor mensen die graag eerst het product willen kunnen testen, is Afterpay Riverty bij BCC ideaal, maar ook voor mensen die het even niet zo erg breed hebben. Stel dat je een nieuwe wasmachine nodig hebt, dan is het wel prettig dat je deze kunt bestellen, zodat je vervolgens de tijd hebt om te kunnen overbruggen tot het moment dat je je salaris ontvangt. Iedereen heeft namelijk wel eens te maken met een wat moeilijkere maand en dat is dus ook absoluut niets om je voor te schamen!

Hoe werkt BCC Afterpay Riverty?

Wanneer je je bestelling wilt plaatsen, heb je de mogelijkheid om te kiezen voor achteraf betalen. Dit proces wordt dan vervolgens volledig vanuit BCC uit handen gegeven. Voordat je bestelling kan worden goedgekeurd, zal er eerst een controle worden uitgevoerd. Mocht blijken dat je betaling niet wordt geautoriseerd, dan is het aan te raden om hierover contact te zoeken met Riverty.