Afterpay Blokker

Heeft Blokker Afterpay? Ja!

Blokker logo

Blokker Afterpay

Wanneer we het hebben over de Blokker, dan hebben we het over de grootste huishoudwinkel van Nederland. Met maar liefst 400 winkels, is Blokker al sinds 1896 actief. Naast de vele fysieke winkel, kun je bij Blokker natuurlijk ook online shoppen. Doordat ze zich blijven ontwikkelen, vind je altijd de nieuwe apparaten voor het schoonmaken en opruimen van je huis. Daarnaast kun je natuurlijk voor allerlei andere artikelen ook prima bij ze terecht. Wat dacht je bijvoorbeeld van een nieuwe broodtrommel of wat keukengerei? Kortom, keuze genoeg dus!

Bestel je vandaag iets voor 23.59, dan heb je het de volgende dag in huis. Haal je het liever af in één van de vele filialen, dan kan dit ook! Vanaf 25 euro krijg jij je bestelling zelfs al gratis thuis geleverd en kun je alles wat je online hebt besteld, ook in de winkel retourneren. Wel dien je er rekening mee te houden dat dit alleen geldt voor producten met een waarde van minder dan 129,95. Ook voor service en betrouwbaarheid ben je hier aan het juiste adres. Wist je namelijk dat je standaard een jaar garantie krijgt en op elektronische apparatuur zelfs twee jaar?

Online shoppen bij Blokker

Naast de 400 fysieke winkels, kun je natuurlijk ook gewoon vanaf je smartphone, tablet of laptop een bestelling plaatsen. De webshop van Blokker is namelijk voorzien van een enorm assortiment, waardoor je eenvoudig met behulp van de zoekfilters kunt vinden wat je zoekt. Je kunt er dan voor kiezen om het thuis te laten bezorgen, maar je hebt ook de mogelijkheid om het af te halen in één van de filialen bij jou in de buurt.

Betalen met Riverty Afterpay bij Blokker

Heb je een product gezien, maar weet je niet helemaal zeker of het is wat je zoekt? Dan kun je tijdens het afrekenen kiezen voor betalen met Riverty Afterpay. Dit houdt in dat je eerst je bestelling ontvangt en deze pas achteraf hoeft te betalen. Wel met de kanttekening dat dit onder voorbehoud van goedkeuring is. Dit gaat buiten Blokker om en is dus afhankelijk van je persoonlijke financiële situatie. Het voordeel aan deze betaalmethode is, is dat je bij het retourneren niet eerst op je geld hoeft te wachten.