Afterpay Body&fit

Heeft Body&fit Afterpay? Ja!

bodyenfit logo

Body & Fit Afterpay achteraf betalen

Body&fit, wie kent ze niet? Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste webshops op het gebied van voeding, supplementen en al het ander wat komt kijken bij het kunnen beoefenen van de verschillende sporten. In de huidige tijd waarin het steeds belangrijker is om gezond te eten en voldoende te bewegen, mogen de juiste supplementen natuurlijk niet ontbreken. Of het nu gaat om een multivitamine of een proteïne shake, bij Body&fit ben je aan het juiste adres. Met een assortiment van duizenden artikelen, vind je alles wat jij nodig hebt voor een gezond lichaam.

De sportvoeding van Body&fit is toegankelijk voor iedereen. Dus niet alleen wanneer je frequent sport, maar ook wanneer je tijdens je dagelijkse voeding wel wat extra ‘pit’ kunt gebruiken, ben je hier aan het juiste adres. Met maar liefst 25 jaar ervaring en uitgebreidste en innovatieve productassortimenten maakt het dat je hier voor alles rondom voeding en beweging terecht kunt. 

 

Betalen bij Body & Fit

Heb jij je winkelmandje vol met supplementen en andere producten, dan wil je deze het liefst zo snel mogelijk in huis hebben. Gelukkig is dit geen enkel probleem en ontvang je je producten die je voor 22.00 uur besteld, al de volgende dag in huis! Zo hoef je dus niet langer dan 24 uur te wachten op je bestelling en kun je vaak al je volgende training gebruikmaken van je bestelde supplementen. Wel dien je voordat het zover is, nog wel even te betalen bij Body & Fit.

 

Betalen met Afterpay bij Body & Fit

Betalen bij Body & Fit kan op enkele verschillende manieren. Het ideale aan je bestelling bij ze, is dat je deze ook achteraf kunt betalen. Dat betekent dat je met Afterpay kunt betalen bij Body & Fit. Dit heeft als voordeel dat je eerst je product thuis ontvangt en deze pas binnen 14 dagen hoeft te betalen. Dit geeft je de mogelijkheid om te kijken of alles aan je wensen voldoet en kun je het wanneer nodig, eenvoudig voordat je hoeft te betalen, de producten die je niet wilt houden gewoon weer retourneren.