Afterpay Bol.com

Heeft Bol.com Afterpay? Ja!

bol logo

Bol.com is de laatste jaren uitgegroeid tot zo´n beetje het allergrootste E-commerce dat we kennen in Nederland. Niet voor niets bestellen dagelijks daarom dus ook duizenden mensen producten van klein tot groot. De kracht van Bol.com zit hem vooral in het feit dat het naast een eigen voorraad, ook een marktplaats is voor zowel de jong, als ook gevestigde ondernemer in de wereld van E-commerce. 

Je kunt het bijna zo gek niet bedenken of het is wel te koop op het platform van Bol.com. Kies je Bol.com select, dan krijg je voor een vast bedrag per maand onder andere geen verzendkosten bij artikelen die minder kosten van € 20,- waar dit normaliter € 2,99 kost. Daarnaast geldt ook; voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd en ook zondagbezorging behoort tot de mogelijkheden, zonder dat je hiervoor extra kosten hoeft te betalen. 

Alles bij elkaar zorgt dit ervoor dat het voor consumenten de perfecte manier is om snel ieder gewenst product in huis te krijgen.

Betalen bij Bol.com

Heb je een prachtig product weten te spotten bij Bol.com? Dan wil je deze natuurlijk het liefst zo snel mogelijk geleverd hebben. Los van het feit dat je met select, al vaak dezelfde dag van je producten kunt genieten, moet er natuurlijk eerst nog even worden betaald. Dit betalen kan in de winkel van Bol op enkele verschillende manieren.

Betalen met iDEAL bij Bol.com

Bij Bol.com kun je uiteraard betalen door iDEAL. Je rekent dan je bestelling af tijdens het bestelproces en vervolgens wordt je pakket keurig ingepakt en klaargemaakt voor verzending. Niet voor niets is deze manier van betalen één van de meest gebruikte betaalmethodes bij webshops. Zowel winkelier als consument hoeft namelijk niet te wachten totdat het geld is bijgeschreven op de rekening van de begunstigde.

Bol achteraf betalen

Heeft Bol achteraf betalen? Naast betalen met iDEAL, kun je ook kiezen voor de optie ‘achteraf betalen’. Dit is vooral fijn wanneer je een product nodig hebt, maar je nog even moet wachten totdat je salaris hebt gestort. Wanneer je het product hebt ontvangen, heb je 14 dagen de tijd om je rekening te voldoen. Perfect voor wanneer je bijvoorbeeld kleding besteld en dit eerst even zou willen passen. Kortom, ideaal dus!