Afterpay Bristol

Heeft Bristol Afterpay? Ja!

Bristol achteraf betalen met Afterpay

Bristol achteraf betalen met Afterpay

Bristol is vandaag de dag natuurlijk niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld. In bijna alle grote steden is er wel een filiaal te vinden. Het eerst Bristol filiaal is geopend in 1925 aan de Ketelstraat in Diest. Inmiddels telt Bristol ruim 210 filialen in de hele Benelux. Ze staat voor een absolute discounter, met regelmatig bekende merken tegen stuntprijzen. Bristol vindt het belangrijk dat kleding, schoenen en allerlei andere accessoires betaalbaar zijn. Naast de vele fysieke winkels, kun je ook online terecht. In de webshop vind je namelijk een enorm assortiment met kleding, schoenen en allerlei andere accessoires voor jong en oud.

Bestel je online bij Bristol, dan kun je ervoor kiezen om het bij je thuis te laten bezorgen, maar kun je het ook afhalen in één van de ruim 200 filialen bij jou in de buurt. Zo kun je namelijk per product op basis van je postcode zien waar het op voorraad is. Dus stel dat je echt met spoed iets nodig hebt, dan kun je natuurlijk ook gewoon even de auto instappen en naar het filiaal toe rijden. De levertijd kan per product verschillen. Doorgaans worden de meeste bestellingen die op werkdagen voor 22.00 zijn besteld, al de volgende dag uitgeleverd.

Online shoppen bij Bristol

Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen, online shoppen is de normaalste zaak van de wereld geworden. Niet voor niets heeft ook Bristol daarom dan ook veel tijd, energie en geld gestoken in het verbeteren van de webshop. In deze webshop kun je namelijk gemakkelijk je eigen selectie maken, puur op basis van je eigen voorkeuren. Zo kun je filteren op maat, kleur, merk, maar natuurlijk ook op prijs. Alles om ervoor te zorgen dat het jou als bezoeker zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt.

Betalen met Klarna bij Bristol

Betalen met Klarna bij Bristol is de perfecte manier om eerst rustig te kunnen beoordelen of dat wat je hebt besteld ook naar wens is. Kies je namelijk voor Klarna, dan heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te betalen. Besluit je voor de tijd om je bestelling te retourneren, dan hoef je deze rekening uiteraard niet (volledig) te voldoen. Stel dat je meerdere producten bestelt en er enkele houdt, dan dien je deze natuurlijk wel te betalen. Je Klarnarekening wordt dan automatisch aangepast, zodat je niet eerst het volledig bedrag hoeft te voldoen.