Afterpay Buddha to Buddha

Heeft Buddha to Buddha Afterpay? Ja!

Buddha to Buddha logo

Buddha to Buddha achteraf betalen

Buddha to Buddha, wie kent ze niet, die robuuste sieraden die zich kenmerken door de bijzondere structuren. Het verhaal van Buddha to Buddha dateert van 1997. De oprichter, die op zoek was naar een diepere laag in het hedendaagse leven, besloot om te vertrekken naar Zuidoost-Azië, voor het maken van een speciale meditatie reis. Tijdens deze reis is de bedenker beginnen te tekenen en vanuit daar zijn de kenmerkende ontwerpen ontstaan. Ieder sieraad wordt ondanks de groeiende populariteit nog altijd met de hand gemaakt en dat is nu juist wat Buddha to Buddha zo uniek maakt.

De producten van Buddha to Buddha zijn te koop bij de gerenommeerde juwelierszaken en ook online in de webshop. Het enorme assortiment zorgt ervoor dat er voor iedere stijl een bijpassend sieraad te vinden is. Wanneer je online bestelt, dan wordt je bestelling doorgaans de volgende werkdag al bij je thuis of op een afhaallocatie geleverd. Is je bestelling toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Dan kun je deze heel eenvoudig binnen 30 dagen retourneren, zonder opgave van reden en ongedragen in de originele verpakking. Belangrijk om te weten is wel dat je alleen producten kunt retourneren die ook daadwerkelijk in de Buddha to Buddha shop zijn gekocht. Heb je ze ergens anders gekocht, dan dien ze je ook daar te retourneren of te ruilen.

Online shoppen bij Buddha to Buddha

Online shoppen bij Buddha to Buddha was nog nooit zo makkelijk. Via de shop maak je namelijk eenvoudig een selectie met producten die je mooi vindt en kun je selecteren op bijvoorbeeld het type sieraad, maar ook de maat en de prijs. Op basis van deze filters krijg je een selectie, waaruit je vervolgens je favoriete sieraad kunt kiezen. Let hierbij wel op dat de maten anders kunnen zijn, dan wat je normaliter gewend bent. Om ervoor te zorgen dat alles goed past, is het advies om de maattabel te gebruiken.

Buddha to Buddha betalen met Riverty Afterpay

De maten van bijvoorbeeld een Buddha to Buddha ring, kunnen afwijken van de ringmaat van bijvoorbeeld een ander merk. Het is daarom vaak prettig om eerst even rustig te kunnen passen, voordat je besluit het sieraad te houden. Door bij Buddha to Buddha te betalen met Riverty Afterpay, heb je na ontvangst 14 dagen de tijd om dit te doen. Blijkt dat het toch niet helemaal is wat je ervan had verwacht, dan kun je de bestelling eenvoudig retourneren en hoef je niet eerst te wachten voordat je het geld terug hebt. De rekening die bij Riverty Afterpay openstaat, wordt dan eenvoudig vereffend.