Afterpay DGMoutlet

Heeft DGMoutlet Afterpay? Ja!

dgm outlet

DGMoutlet achteraf betalen

DGMoutlet is als sinds 2010 een begrip. Niet alleen de webshop, maar ook de fysieke winkel wordt goed bezocht. Het grote voordeel aan DGMoutlet, is dat je er echt alles kunt vinden, alleen dan voor een lagere prijs. Van kleding tot alles voor in huis, bij DGMoutlet vind je het. Om zeker te weten dat je nooit teveel betaald, wordt er dagelijks gekeken naar de concurrentie. Op basis daarvan worden de prijzen periodiek aangepast en blijven ze de goedkoopste. Niet voor niets is de slagzin dan ook ‘Net zo goed, maar dan goedkoper!’. 

Bestel je online wat bij DGMoutlet, dan wordt het vaak de volgende werkdag al bij je bezorgd. Bestelling die namelijk voor 23.59 worden geplaatst, worden nog dezelfde dag verwerkt. Dit heeft als voordeel dat je niet lang hoeft te wachten op je pakketje en je dus gerust last minute iets kunt bestellen. Woon je in België, dan is het handig om voor 16.00 uur te bestellen. Naast dat je online alles kunt vinden, kun je op maandag tot en met vrijdag tussen 13.00  –  17.30 ook de winkel in Hoogvliet bezoeken.

Online shoppen bij DGMoutlet met Afterpay

Kies je voor DGMoutlet, dan kies je ook voor duurzaam. Om ervoor te zorgen dat ze hun steentje bijdragen, worden onder andere verpakkingsmaterialen hergebruikt. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met het gebruik van opvulmateriaal. Dit zorgt ervoor dat ze zo min mogelijk ‘nieuw’ verpakkingsmateriaal hoeven te gebruiken en op deze manier de uitstoot van CO2 reduceren. Naast al deze voordelen, bestel je je producten gemakkelijk online. Je betaalt boven de 50 euro geen verzendkosten en retourneren kan binnen 14 dagen. De kosten voor retourneren bedragen 6,95 en zijn voor eigen rekening.

Achteraf betalen met Afterpay bij DGMoutlet

Heb je iets gezien, maar weet je niet zeker of het datgene is wat je zoekt? Dan kun je bij DGMoutlet ook betalen met Afterpay. Zo kun je eerst rustig je bestelling bekijken en heb je daarna 14 dagen de tijd om je bestelling te betalen. Mocht blijken dat het niet naar wens is, dan kun je het eenvoudig retourneren en hoef je niet te wachten op je geld. Ook wanneer je bijvoorbeeld even een wat lastigere maand hebt, is het betalen met Afterpay een handige manier om niet te hoeven wachten met het plaatsen van je bestelling.