Afterpay Douglas

Heeft Douglas Afterpay? Ja!

Douglas Afterpay

Douglas Afterpay betalen?

Kun je bij Douglas met Afterpay betalen? Nee, je kunt bij Douglas niet achteraf betalen met Afterpay, maar wel Klarna. 

Als we het hebben over één van de grootste en toonaangevendste beauty retailers van Europa, dan hebben we het over Douglas. Met maar liefst 2400 winkels, verdeeld over 24 landen, mag je toch wel stellen dat ze een serieuze speler zijn op deze markt. Met ruim 20.000 werknemers die dagelijks weer voor iedereen klaarstaan, kun je bij Douglas terecht voor al je vragen rondom beauty en verzorging. Het assortiment bestaat uit maar liefst 50.000 producten, die zijn verdeeld over meer dan 600 verschillende merken. 

Bij Douglas kun je terecht alles op het gebied van parfumerie, decoratieve cosmetica en huidverzorging, evenals voedingssupplementen en accessoires. De kracht van ze, is dat ze gebruikmaken van een klantloyaliteitsprogramma, waardoor je kunt sparen voor kortingen en krijg je regelmatig iets extra’s thuis gestuurd of bij je bestelling. Ook ben je hier aan het juiste adres voor vragen over je huid en veel andere gezondheidsgerelateerde vragen rondom je huid. 

Betalen bij Douglas

Winkelen was nog nooit zo eenvoudig. Met een paar drukken op de knop heb je de producten die nodig hebt, in je winkelmandje en voordat je het weet zijn ze bij je thuisbezorgd. Maar voordat het zover is, is het eerst zaak om je bestelling af te rekenen. Dit kun je eenvoudig doen via iDEAL, zodat het geld direct van je rekening wordt afgeschreven, maar ook via alternatieve betaalmethodes, waarvan achteraf betalen uiteraard één van de populairste manieren is.

Betalen met Klarna bij Douglas

Heb jij een product gezien, maar weet je niet helemaal zeker of dit is wat je zoekt, dan is het wel zo prettig dat je het eerst even met je eigen ogen kunt zien. Zo kun je naar de winkel toe gaan, maar kun je het natuurlijk ook eenvoudig online bestellen. Door te kiezen voor betalen met Klarna bij Douglas, heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te betalen. Zo kun je het bij ontvangst eerst even rustig bekijken en waar nodig producten, voordat je besluit het te houden of eventueel te retourneren. Door te kiezen voor Klarna als betaalmethode, hoef je het bedrag niet direct te voldoen en wordt het bij retour direct in mindering gebracht op de (nog) te betalen rekening.