Afterpay Easytoys

Heeft Easytoys Afterpay? Ja!

easytoys logo

EasyToys Afterpay

EasyToys, wie kent ze niet? De afgelopen jaren zijn ze uitgegroeid tot één van de en zo niet dé grootste webshop in erotische artikelen. Met een B2B tak die onder de naam EDC opereert, is het zo gek niet te bedenken of het is er wel te koop. Het is voor EasyToys vooral belangrijk dat ze iedereen weten te bereiken en het taboe doorbreken. Het is namelijk belangrijk om te ontdekken wat je prettig en fijn vind. Het leuke aan experimenteren, is dat alles mag en absoluut niet hoeft!

 

Wanneer je bij EasyToys besteld, dan wordt je bestelling op werkdagen vaak al de volgende dag geleverd. Dit geldt alleen voor bestellingen die voor 23.30 zijn gedaan. Ben je niet thuis, geen enkel probleem! Je kiest dan eenvoudig tijdens het afrekenen voor een afhaallocatie van PostNL. Ook hoef je niet bang te zijn dat je pakketje herkenbaar is. EasyToys verstuurd je bestelling namelijk te allen tijd discreet. Zo hoef je dus niet bang te zijn dat ze je raar aankijken.

 

Online shoppen bij EasyToys

Het is logisch dat je voor het shoppen van erotisch getinte producten het liefst online bestelt. Want laten we eerlijk zijn, hoe gênant is het om naar een fysieke winkel te moeten voor bepaalde attributen. Gelukkig is het assortiment van EasyToys dusdanig, dat de kans vrij groot is dat je vindt wat je zoekt. Daarbij komt ook dat je bestellingen vaak al de volgende dag worden geleverd en je rustig de tijd hebt om je te bedenken. Wel is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je alleen ongebruikte en ongeopende producten kunt retourneren.

 

Betalen bij EasyToys met Klarna

Heb jij een aantal te gekke attributen gezien, die je graag zou willen bestellen? Dan is betalen bij EasyToys met Klarna natuurlijk één van de vele manieren waarop je dit kunt doen. Het voordeel hieraan is, is dat je tot maar liefst 14 dagen na ontvangst de mogelijkheid hebt om te betalen. Dus of je maand nu iets langer is dan je salaris of je het graag eerst even in het echt wilt zien, kiezen voor Klarna biedt je deze mogelijkheid.