Afterpay Expert

Heeft Expert Afterpay? Ja!

Afterpay Expert

Afterpay Expert

Ben je op zoek naar een nieuwe tv, bluetooth speaker of een koffiezetapparaat? Dan ben je bij Expert aan het juist adres. Met maar liefst meer dan 140 winkels in heel Nederland, is de kans vrij groot dat er ook een Expertwinkel bij jouw in de buurt zit. Wanneer je kiest voor een Expertwinkel, dan ben je verzekerd van een passend advies, door één van de vele deskundige medewerkers. Ook wanneer je online besteld, staan ze altijd voor je klaar. Niet alleen krijg je persoonlijke advies over wat voor jouw de beste keuze is, maar word je ook geholpen met uitleg over de bepaalde producten die je besteld. 

Heb je een nieuwe televisie bij Expert besteld, dan wordt deze niet alleen keurig netjes bij je thuis geleverd, maar wordt er ook voor gezorgd dat deze volledig voor je wordt aangesloten en geïnstalleerd. De monteur gaat daarom ook niet eerder weg, dan dat alles naar behoren werkt. Mocht blijken dat het na een tijdje toch niet allemaal hele werkt zoals het zou moeten, dan komen ze gewoon weer bij je langs.

Betalen bij Expert

Het bijzondere aan een bestelling in de webshop van Expert, is dat je bestelling bij een lokale winkel wordt afgehaald. Waar je normaliter bij de grotere bedrijven te maken hebt met een speciaal voor online geplaatste bestellingen bestemd magazijn, is dit bij Expert dus niet het geval. Dus ook wanneer je online bestelt, steun je de lokale ondernemer, gezien het feit Expert natuurlijk een franchiseformule betreft. Het betalen van je bestelling kan daarnaast eenvoudig en snel online. Dit kun je direct doen, maar je hebt ook de keuze om achteraf te betalen.

Achteraf betalen bij Expert met Klarna

Heb je een prachtige televisie gezien, maar komt het financieel op dit moment even iets minder uit, dan kun je er ook voor kiezen om bij Expert met Klarna te betalen. Vooral wanneer je direct een andere televisie nodig hebt en je eigenlijk nog even een weekje moet wachten op je salaris of het vakantiegeld, biedt betalen met Klarna zeker uitkomst. Dit geeft je namelijk 14 dagen de tijd om je bestelling te betalen, waardoor je net iets meer adem hebt en niet bang hoeft te zijn dat je een week of zelfs langer zonder televisie hoeft te zitten.