Afterpay G-star

Heeft G-star Afterpay? Ja!

G-Star achteraf betalen met Afterpay

G-Star achteraf betalen met Afterpay

Als we het hebben over G-Star, dan hebben we het over denim! Niet voor niets is G-Star daarom ook één van de grootste merken als we kijken naar denim. Al sinds 1989 zijn ze een serieuze speler en gaan ze met de tijd mee. Onder hun ‘Raw’ label weten ze iedereen in modeland keer op keer te verbazen, met de uiteenlopendste designs. G-Star telt inmiddels tientallen fysieke stores, in bijna alle grote steden. Met als absolute Flagshipstore toch wel de G-Star Raw winkel aan de PC hooftstraat in Amsterdam. 

Niet alleen telt G-Star ontzettend veel fysieke winkels, maar kun je online natuurlijk ook alles vinden wat je zoekt. Zo is verzenden en retourneren altijd gratis en wordt je bestelling in de meeste gevallen al de volgende werkdag bij je thuis bezorgd. Bij G-Star heb je tot maar liefst 60 dagen de tijd om je bestelling te retourneren. Uiteraard geldt dan wel dat de kaartjes er nog aan zitten en de kleding niet is gedragen en/of gewassen.

Online shoppen bij G-Star

Dat online shoppen vandaag de dag niet meer is weg te denken uit het hedendaagse beeld, is geen verrassing meer. Zo kun je ook online shoppen bij G-Star. In de webshop vind je niet alleen prachtige kleding voor zowel heren als dames, maar ook schoenen en jassen voor jong en oud. Het grote voordeel aan online shoppen, is dat je door het gebruik van de vele zoekfilters een selectie kunt maken met kleding wat jij zoekt. Zo kun je bijvoorbeeld een selectie maken van T-shirts, maar ook van broeken, schoenen of jassen. Op deze manier kun je een stuk doelgerichter zoeken en kun je zelfs filteren op kleur, materiaal, maat en prijs. 

Betalen met Klarna bij G-Star

Heb je een nieuwe jeans gezien, maar weet je niet helemaal zeker of deze wel past? Kies dan voor je betalen met Klarna. Klarna is achteraf betalen, zodat je eerst rustig kunt kijken hoe je nieuwe broek zit, voordat je deze betaald. Zo heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te voldoen en kun je er ook voor kiezen deze binnen deze periode te retourneren. Ga je voor deze laatste optie, dan hoef je de rekening niet te betalen en wordt dit onderling tussen G-Star en Klarna geregeld. Betalen met Klarna bij G-Star biedt je dus veel voordelen.