Afterpay Hema

Heeft Hema Afterpay? Ja!

hema logo

Hema achteraf betalen

De Hema behoort toch inmiddels wel tot een stukje cultureel erfgoed. Met de welbekende rookworst en typerende kleur en vormgeving, is de Hema niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld. Met de eerste winkel die opende op 4 november 1926 in Amsterdam in de Kalverstraat, zijn er inmiddels meer dan 700 winkels die opereren in 7 verschillende landen. Met maar liefst 17.000 betrokken medewerkers en een assortiment met meer dan 30.000 producten, is de Hema zeker uniek te noemen.

Je kunt het bijna zo gek niet bedenken of je kunt het wel bij de Hema kopen. Of het nu gaat om kleding, servies of het af laten drukken van een foto, bij de Hema kan het allemaal. Het bijzondere aan dit concept, is dat ze praktisch alleen maar eigen merk producten verkopen. Uiteraard zijn er wel eens enkele speciale samenwerkingen, waardoor er ook andere merken in de winkel liggen, maar over het algemeen is dit niet het geval. Met de overname door Jumbo, is de dekkingsgraad alleen nog maar verder gegroeid en zal deze ook de komende jaren verder toenemen.

Betalen bij Hema

Waar de Hema bekendstaat om haar typerende winkels, kunnen ze natuurlijk niet achterblijven met het aanbieden van hun producten in de webshop. Het is daarom dus ook heel eenvoudig om allerlei verschillende producten gemakkelijk en snel online te bestellen. Wanneer je hebt gevonden van je zocht, kun je eenvoudig afrekenen en je producten thuis laten bezorgen of bij de dichtstbijzijnde Hema winkel bij jou in de buurt.

Betalen bij Hema met PayPal

Wanneer je online een bestelling plaatst, kun je ervoor kiezen om deze direct af te rekenen. Dit kun je doen door bijvoorbeeld te betalen met PayPal. Dit is een betaaldienst die steeds meer in populariteit toeneemt en waaraan je je bankrekening en creditcard kunt koppelen.

 

Betalen met Afterpay bij Hema

Het kan zijn dat je niet exact weet of hetgeen dat je wilt bestellen is wat je zoekt. Hoe fijn is het dan dat je achteraf met Afterpay bij Hema kunt betalen? Mocht blijken dat het niet is wat je zoekt, stuur je het gemakkelijk weer retour en hoef je niet eerst te wachten totdat je geld is teruggestort.