Afterpay ICI PARIS

Heeft ICI PARIS Afterpay? Ja!

ici paris afterpay

ICI PARIS achteraf betalen

ICI PARIS, ook wel bekend als ICI PARIS XL, is onderdeel van de bekende A.S. Watson Group. Onder deze groep vallen onder andere ook de Kruidvat en Trekpleister. Met maar liefst meer dan 10.000 beautyproducten, is deze shop één van de grootsten die we kennen. De oorsprong van deze beautyspecialist ligt in België, maar zoals we inmiddels wel weten, kent ook Nederland tientallen winkels met allerlei verschillende beautyproducten. 

Naast een breed scala aan beauty en verzorgingsproducten, kun je er ook terecht voor deskundig advies. De verschillende medewerkers kunnen je namelijk niet alleen voorzien van advies over verschillende type producten, maar kunnen je ook opmaken en voorzien van dermatologisch advies, mocht dit nodig zijn. Vooral tijdens de bijzondere dagen, zoals Kerst, Moederdag, Vaderdag en natuurlijk ook Sinterklaas, zien we dat het druk is. Je doet er daarom dus ook verstandig aan om je bestelling online te plaatsen, zodat je zeker weet dat je je bestelling op tijd in huis hebt.

Betalen bij ICI PARIS

Heb jij een heerlijke parfum gezien en wil je deze graag zo snel mogelijk in huis hebben, dan is het natuurlijk het handigst om deze online te bestellen. Vooral wanneer je ook al weet hoe deze ruikt en het in principe niet meer is dan een routine aankoop, ben je online het snelste klaar. Wel is het zaak dat jij je bestelling natuurlijk nog even afrekent, voordat deze wordt verzonden. In de webshop van ICI PARIS kun je op enkele verschillende manieren betalen. Dit kun je doen door iDEAL, maar natuurlijk ook met Klarna. 

Betalen bij ICI PARIS met Klarna

Heb jij een product gezien, maar weet je niet helemaal zeker of het ook daadwerkelijk datgene is wat je zoekt, dan biedt betalen bij ICI PARIS met Klarna natuurlijk uitkomst. Zo kun je bij ontvangst van je producten eerst rustig kijken of het is wat je zoekt en heb je vervolgens 14 dagen de tijd om je bestelling te betalen. Dit kun je bijvoorbeeld doen bij make-up, waarvan je niet zeker weet of de kleur wel is zoals je eigenlijk had verwacht. Zijn één of meerdere producten niet naar wens, dan kun je ze eenvoudig retourneren en worden de kosten in mindering gebracht op je te betalen factuur van Klarna.