Afterpay Iphone-cases.nl

Heeft Iphone-cases.nl Afterpay? Ja!

iphone-cases logo

Iphone-cases achteraf betalen

Heb jij net een nieuwe iPhone gekocht, dan mag een goede iPhonecase van Iphone-cases.nl natuurlijk niet ontbreken. Naast het enorme aanbod telefoonhoesjes, vind je er ook MacBook hoezen, tassen en ook sleeves. Daarnaast kun je er ook terecht voor allerlei accessoires, geschikt voor iedere model Apple product. Kortom, de plek voor alles voor je Apple device. Bestel je voor 19.00 uur, dan wordt je bestelling direct verzonden. Doorgaans houdt dit in dat je op werkdagen vaak al de volgende dag je bestelling in huis hebt. Bevalt het niet, dan heb je 30 dagen de tijd om het gratis te ruilen of retour te sturen uiteraard. 

 

Online shoppen bij Iphone-cases.nl

Tegenwoordig bestellen we alles online, dus waarom ook niet onze case voor de iPhone. Het grootste voordeel wat je hebt, is dat je gemakkelijk kunt filteren op het model telefoon dat je hebt. Zo hoef je niet eerst door alle andere modellen te bladeren en kun je een stuk gerichter aan de slag. Daarnaast kun je ook aangeven welke kleur je voorkeur heeft en of je eventueel ook een hoesje wilt, die je kunt dichtklappen. Zoals je dus kunt zien heb je keuze genoeg en is het heel eenvoudig om middels de filters door het assortiment te gaan. Heb je nu een hoesje gevonden die volledig voldoet aan je wensen, dan is het verstandig om niet te lang te wachten met afrekenen. Voor je het weet kaapt iemand anders hem voor je neus weg!

 

Betalen met Billink bij Iphone-cases.nl

Wanneer je een leuk nieuw telefoonhoesje hebt gezien, maar niet zeker weet of deze in het echt ook helemaal voldoet aan je verwachtingen, is het verstandig om te kiezen voor betalen met Billink. Dit is namelijk achteraf betalen, waardoor je eerst je bestelling ontvangt, voordat je pas hoeft te betalen. Vooral wanneer je twijfelt tussen een aantal verschillende hoesjes en er dus wat meer bestelt, is het wel prettig dat je deze niet eerst allemaal hoeft te betalen. De hoesjes die je houdt betaal je en de rest stuur je terug. Let er wel op dat je ze binnen 30 dagen retour stuurt en je rekening binnen 14 dagen betaald.