Afterpay JD sports

Heeft JD sports Afterpay? Ja!

Afterpay JD sport

JD sports Afterpay?

Heeft JDsports Afterpay? Nee, maar wel een andere achteraf betaalmethode en dat is Klarna. 

Ben jij dol op sneakers? Dan ben je bij JD sports aan het juiste adres! Wist je namelijk dat JD sports één van de grootste stores is als het gaat om sneakers. De eerste winkel die ze opende, was in 1981 in het Noordwesten van Engeland. Het duurde daarnaast even voordat ze ook hun eerste winkel in Nederland opende. Met inmiddels winkels in landen zoals Nederland, België, Duitsland, Griekenland, Finland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Polen en Oostenrijk, zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste sneaker stores van Europa. Totaal telt de JD Sports Fashion PLC Group zo’n 2500 winkels, waar er wekelijks meerdere bij komen.

Naast de vele winkels, kun je bij JD sports natuurlijk ook online je hart ophalen als echte sneaker liefhebber. Waar er in de winkel verschillende medewerkers klaarstaan om je te voorzien van passend advies, vind je in de webshop ook antwoord op al je vragen. Het voordeel van online shoppen bij JD sports, is dat je direct alles schoenen in één overzicht vindt. 

Betalen bij JD sports

Shop je liever online, dan kun je eenvoudig via de webshop je bestelling plaatsen. Via de verschillende zoekfilters kun je kijken welke producten allemaal voldoen aan je wensen en deze vervolgens in het winkelmandje plaatsen. Nadat dit is gebeurd, is het tijd om alle gegevens in te vullen je bestelling af te ronden. Zo kun je ervoor kiezen om direct te betalen, maar heb je ook de mogelijkheid om achteraf te betalen bij JD sports. Vooral wanneer je niet helemaal zeker weet of de schoenen voldoen aan je wensen, biedt dit voor de meesten zeker uitkomst.

Betalen met Klarna bij JD sports

Het kan soms om wat voor reden dan ook voorkomen dat je je bestelling liever achteraf betaald. Dit kan zijn omdat je simpelweg nieuwe schoenen nodig hebt, maar je salaris nog niet is gestort of dat je gewoon eerst wilt zien of de schoenen voldoen aan jouw wensen en of ze ook daadwerkelijk fijn zitten. Door dan te kiezen voor betalen met Klarna bij JD sports, heb je eerst rustig de tijd om dit te kunnen beoordelen, voordat je hoeft te betalen.