Afterpay JHP Fashion

Heeft JHP Fashion Afterpay? Ja!

Afterpay JHP Fashion

Afterpay JHP Fashion

Ben jij op zoek naar een webshop met toonaangevende luxe merken? Dan ben je bij JHP Fashion aan het juiste adres. Hier vind je namelijk een breed assortiment merken waaronder, Dsquared2, Parajumpers, Airforce, Philipp Plein en meerdere merken uit het hogere segment. Naast de webshop, heeft JHP Fashion ook twee fysieke winkels. Eén is te vinden op de Nieuwendijk in Amsterdam en de andere in Amstelveen. JHP Fashion is inmiddels al ruim 15 jaar een begrip in de fashionwereld en online al meer dan 8 jaar actief. Het aanbod van JHP Fashion is enorm. Naast de reeds eerder genoemde merken vind je in totaal meer dan 100 designermerken en bieden ze gratis verzending voor bestelling boven de 40 euro. Als klap op de vuurpijl heb je zelfs de mogelijkheid om je bestelling al dezelfde dag te laten leveren, mits deze voor 13.00 uur is besteld. 

 

Online shoppen bij JHP Fashion

Met meer dan 100 merken, is shoppen bij JHP Fashion een feestje voor iedereen! Niet alleen kun je er terecht voor volwassen, maar ook voor de kinderen. Hoe gaaf is het dat je straks je zoon of dochter in dezelfde kleding laat lopen als de ouders? Ondanks het enorme assortiment, kun je relatief eenvoudig door de webshop van JHP Fashion navigeren. Naast het overzichtelijke menu, kun je door middel van de verschillende filters eenvoudig een selectie maken van producten die je zoekt. Zo kun je een keuze maken op basis van prijs, maar ook kleur, maat, merk en type kleding behoort tot de mogelijkheden. 

 

Betalen bij JHP Fashion met Riverty Afterpay

Heb je een te gekke nieuwe outfit gezien, maar wil je deze graag liever eerst even passen, voordat je deze betaald? Dat is geen enkel probleem! Je kunt namelijk bij JHP Fashion betalen met Riverty Afterpay. Dat houdt in dat je je bestelling eerst krijgt bezorgd en deze vervolgens eerst rustig kunt passen. Mocht blijken dat het niet aan je verwachtingen voldoet, dan kun je het eenvoudig retour sturen. Wil je je bestelling toch graag houden, wat bijna niet anders kan met deze prachtige merken, dan heb je 14 dagen de tijd om deze te voldoen.