Afterpay Leenbakker

Heeft Leenbakker Afterpay? Ja!

LeenBakker Afterpay

LeenBakker Afterpay

 

Voor meubels van hoogwaardige kwaliteit, die ook nog eens betaalbaar zijn, ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres. Leen Bakker heeft namelijk een gigantisch assortiment met producten die geschikt zijn voor in en rondom het huis. Wist je dat Leen Bakker al ruim 100 jaar bestaat en maandelijks maar liefst 2 miljoen bezoekers verwelkomd in de ruim 170 winkels door heel Nederland en ruim het dubbele in de webshop? Dagelijks staan er ruim 2500 medewerkers voor je klaar, die je kunnen voorzien van een passend advies over alles op het gebied van wonen.

 

Shop je favoriete items online bij Leen Bakker

Waar de één het prettig vindt om fysiek te shoppen, zien we wel dat er steeds meer mensen kiezen voor online. Waar dit tot enkele jaren geleden relatief beperkt bleef tot de wat kleinere aankopen zoals een lamp, vloerkleed of andere accessoires voor in huis, is dit vandaag de dag compleet anders.

Niet alleen kleine producten worden massaal online besteld, maar ook meubels, zoals bank, stoelen, tafel en alles daaromheen worden tegenwoordig online besteld. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via de verschillende zoekfilters exact kunt aangeven wat je zoekt, zodat je een beperkte selectie met producten overhoudt. Op deze manier is het een stuk overzichtelijker en kun je eenvoudig je uiteindelijke keuze maken.

 

Betalen met Afterpay bij Leen Bakker

Heb je een prachtige nieuwe bank gezien en is deze toevallig nu in de aanbieding? Dan wil je deze natuurlijk het liefst zo snel mogelijk bestellen. Maar wat nu als je niet voldoende geld hebt en je salaris pas over 1,5 week wordt gestort? Hoe fijn is het dan dat je gewoon met Afterpay bij Leen Bakker kunt betalen en dus gebruik kunt maken van deze aanbieding. Het grote voordeel aan betalen met Afterpay, is dat je bestellen eerst bij je wordt geleverd en je vervolgens 14 dagen de tijd hebt om deze te voldoen. Blijkt dat het niet naar wens is, dan kun je het eenvoudig retourneren en hoef je ook niet te wachten totdat het geld weer op je rekening wordt gestort.