Afterpay Mediamarkt

Heeft Mediamarkt Afterpay? Ja!

 

mediamarkt logo

Mediamarkt achteraf betalen

Heeft Mediamarkt Klarna? Of een andere achter betaalmethode? Wij vertellen het je op deze pagina!

De kans dat je wel eens een bezoekje hebt gebracht aan één van de vele fysieke winkels van Mediamarkt of de webshop hebt bezocht, die is natuurlijk vrij groot! We kunnen er inmiddels niet meer om heen dat dit megaconcern is uitgegroeid tot één van de en zo niet grootste elektronicazaken van ons land. Mediamarkt staat bekend als één van de weinige elektronicazaken waar je als klant terecht kunt voor ‘geheel ontzorging’. Zo bieden ze je namelijk alles op het gebied van micro-informatie, multimedia, cd, dvd, video, hifi, foto, telecom en huishoudelektro. 

Naast al deze producten word je als klant ook voorzien van deskundig advies, een ruim assortiment en ook de allerlaatste trends op het gebied van techniek. Dit alles onder één dak en ook nog eens voor een gegarandeerde laagste prijs. Het is dus ook niet zo heel vreemd dat Mediamarkt de laatste jaren zo succesvol is geworden.

Met de komst van de Smartbar services heeft Mediamarkt het stuk service naar een nog hoger niveau getild. Hier kunnen de klanten namelijk niet alleen terecht voor vragen, maar worden ook verschillende aanvullende services aan apparatuur uitgevoerd. Naast de reparatie van bijvoorbeeld telefoons, tablets en ook laptops, kun je er ook terecht voor de kalibratieservice voor je nieuwe televisie. Dit zorgt voor de ultieme kijkervaring en besparing op het energieverbruik van de gekalibreerde televisie.

Achteraf betalen met Klarna bij Mediamarkt

Heb je een nieuwe televisie gezien, die nu in de aanbieding is, maar moet je nog even geduld hebben omdat je salaris niet is gestort? Dan kun je tijdens het afrekenen ook kiezen voor de betaalmethode ‘achteraf betalen’. Met de betaalpartner Klarna kun je bij Mediamarkt aankopen tot € 1500,- volledig achteraf betalen.

De redenen om achteraf te willen betalen met Klarna bij Mediamarkt kunnen heel divers zijn. Zo kan het zijn dat je even krap bij kas zit, maar wel een nieuwe wasmachine of droger nodig hebt, maar kan het ook zijn dat je het product liever eerst wilt zien en ervaren, voordat je overgaat tot het doen van de betaling.

Kies je voor betalen met Klarna bij Mediamarkt, dan heb je na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd om je rekening te voldoen. Blijkt dat je producten niet helemaal naar wens zijn, dan kun je deze retourneren en hoef je niet te wachten totdat je je geld krijgt teruggestort op je rekening.