Afterpay Omoda

Heeft Omoda Afterpay? Ja!

omoda

Omoda Afterpay betalen

Kun je bij Omoda met Afterpay betalen? De kans dat je wel eens wat bij Omoda hebt besteld, die is vrij groot! Omoda, dat van origine puur gefocust was op schoenen, is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste online en ook offline retailers van ons land. Het zal je verbazen, maar wist je dat Omoda pas sinds 2007 online opereert? Omdat het succes zo groot was, besloten ze om niet alleen in Nederland actief te blijven, maar rolden ze in 2010 ook uit naar naastgelegen landen zoals België en Duitsland. Nadat ook hier het succes snel volgde, besloten ze hier in 2012 Frankrijk aan toe te voegen en in 2014 Oostenrijk. Als laatste werd in 2020 verder uitgebreid naar Denemarken.

Tot 2021 merken de eigenaren van Omoda dat er veel meer te halen viel uit de huidige klanten die dagelijks de website en ook winkels bezochten. Niet voor niets besloten ze daarom dus ook om in 2021 in te zetten op niet alleen schoenen, maar groeide ze ook uit tot ware fashion retailer. Niet alleen verkopen ze schoenen, tassen en ook accessoires, maar ook kleding voor zowel heren als dames. De reden voor deze toevoeging was dat de klant dan op één plek zijn of haar volledige outfit kon scoren. Omdat dit een waar succes bleek, werd hier in 2022 ook baby- en kinderkleding aan toegevoegd.

Betalen bij Omoda

Wanneer je je outfit hebt gevonden, is het tijd om af te rekenen. Dit kun je op enkele verschillende manieren doen. Zo kun je betalen bij Omoda via iDEAL, maar ook achteraf. Los van het feit welke optie je kiest, is je bestelling vaak al de volgende werkdag in huis. Dat maakt het dat het online shoppen zo populair is en steeds populairder wordt. 

Betalen bij Omoda met Klarna

Heb jij een leuke jurk gezien, maar weet je niet zeker of deze wel past? Dan is het handig om te betalen met Klarna bij Omoda. Het voordeel is dan, dat je eerst rustig thuis kunt passen en de jurk niet direct bij het plaatsen van je bestelling hoeft te betalen. Mocht blijken dat deze jurk of een ander kledingstuk toch niet zo lekker zit, dan stuur je deze eenvoudig weer retour en wordt je rekening bij Klarna aangepast.