Afterpay Otto

Heeft Otto Afterpay? Ja!

Otto achteraf betalen met Afterpay

Otto achteraf betalen met Afterpay

Wanneer we het hebben over Otto, dan denken we natuurlijk direct aan één van de grootste postorderbedrijven die ons land kent. Toch is dit niet waar het in 1949 allemaal begon. Het begon namelijk allemaal met schoenen. De eerste catalogus die Otto op de markt bracht, bestond uit een 14 pagina’s ‘dik’ boekwerk, met 28 paar verschillende schoenen. Er werden er slechts 300 van gemaakt en verspreid in Hamburg. Niet veel later bleek dit een waar succes te zijn. De jaren daarna bleef het bedrijf groeien en werd er in de jaren 70 zelfs besloten om buiten de landsgrenzen van Duitsland te treden om verder te kunnen doorgroeien. Na verschillende overnames werd Otto zelfs marktleider in Europa. In 1979 zette Otto ook voet op Nederlandse bodem. Met de Nederlandse dochteronderneming Otto B.V. in Tilburg werd het ook in ons land een waar fenomeen. 

Leuk om te weten, is dat er wereldwijd ruim 50.000 werknemers werken voor de Otto Group. De eerste stap naar het online gebeuren was in 1998 en het huidige assortiment telt inmiddels zo’n 1 miljoen unieke producten. Je kunt je dus wel voorstellen wat voor operatie dit in de verschillende distributiecentra van Otto. Het fijne aan het online bestellen bij Otto, is dat je bestelling vaak al de volgende dag wordt geleverd en je 30 dagen de tijd hebt om je bestelling te retourneren.

Online shoppen bij Otto

Het gemak van alles onder één dak, is juist wat Otto zo bijzonder populair maakt. Niet alleen kun je er terecht voor kleding, maar ook voor accessoires, meubels en multimedia. Het is als het ware een onestopshop voor alles voor in en rondom je huis. Door gebruik te maken van de duidelijke navigatiestructuur en handige zoekfilters, navigeer je eenvoudig en snel door de bijna 1 miljoen producten die op de website te vinden zijn. Neem daarom dus ook rustig je tijd en maak geen overhaaste beslissingen.

Betalen met acceptgiro bij Otto

Bestel jij iets bij Otto, dan heb je de mogelijkheid om deze te betalen met acceptgiro. Dit houdt in dat je bij je bestellen een acceptgiro krijgt meegestuurd, die je binnen 14 dagen moet voldoen. Dit kun je doen via internetbankieren, via de gegevens op de meegestuurde acceptgiro. Zo heb je dus eerst de tijd om je bestelling rustig te bekijken en hoef je niet direct te betalen. Bevalt het je niet, dan kun je het eenvoudig retour sturen en hoef je niet eerst te wachten totdat je geld wordt teruggestort.