Afterpay Plantje

Heeft Plantje Afterpay? Ja!

afterpay plantje.nl

Plantje achteraf betalen met Afterpay

Ben jij op zoek naar planten vers van de kweker voor in je tuin, huis of op kantoor? Dan ben je bij Plantje.nl aan het juiste adres. Plantje biedt namelijk een enorm assortiment met allerlei verschillende soorten planten. Zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld een speciale box voor allerlei verschillende soorten planten. Dit heeft natuurlijk als grote voordeel dat je niet meer speciaal naar een tuincentrum of kwekerij hoeft, maar je favoriete planten gewoon vanuit je luie stoel kunt bestellen. Ook staat er direct alle informatie bij die jij nodig hebt voor het maken van je uiteindelijke keuze. Twijfel je of een plant wel geschikt is? Dan kun je natuurlijk gemakkelijk via onder andere Whatsapp contact opnemen met één van de medewerkers van Plantje.nl.

Wanneer je je planten snel in huis wilt hebben, dan is Plantje jouw perfect partner! Wist je namelijk dat bestellingen die voor 15.00 uur zijn besteld, als de volgende dag bij je worden geleverd? Zelfs wanneer je een grote plant bestelt, is dit geen enkel probleem. Houd er alleen wel rekening mee dat bij de kleinere bestellingen tot 50 euro, de verzendkosten voor eigen rekening zijn. Daarbij is het ook goed rekening te houden met het retourbeleid. Ondanks het feit dat je normaliter 14 dagen de tijd hebt om je bestelling te retourneren, geldt dit bij planten niet in alle gevallen.

Online shoppen bij Plantje

Het shoppen van je favoriete planten was nog nooit zo gemakkelijk. Op basis van je eigen wensen kun je een selectie maken en je uiteindelijke keuze bepalen. Dit heeft als voordeel dat je een stuk sneller klaar bent en alles gemakkelijk en snel bij je thuis wordt geleverd. Dus ben jij voornemens om in het weekend met je planten aan de slag te gaan? Dan bestel je ze toch gemakkelijk en snel op de donderdag of vrijdag ervoor? 

Betalen met Afterpay bij Plantje

Heb jij nu enkele prachtige platen gezien, dan heb je de keuze om deze direct af te rekenen, maar kun je ze ook achteraf betalen. Betalen met Afterpay bij Plantje is namelijk geen enkel probleem. Zo kun je eerst rustig kijken of alle planten die je hebt besteld op de juiste manier zijn geleverd en kun je op basis daarvan de rekening betalen. Kies je voor betalen met Afterpay bij Plantje.nl, dan heb je 14 dagen de tijd om dit te doen.