Afterpay Shoe Club

Heeft Shoe Club Afterpay? Ja!

Shoe Club Afterpay

Afterpay Shoe Club

Als we het hebben over de hipste schoenenwinkel van Rotterdam, dan hebben we het natuurlijk over de Shoe Club. Deze enorme schoenenwinkel, die naast een fysieke winkel, ook online goed vertegenwoordigd is, staat bekend als winkel met de toonaangevendste merken en een breed assortiment met gevarieerde, modieuze en kwalitatieve schoenen voor dames, heren en kinderen. Zo kun je hier terecht voor bekende merken zoals UGG, Bronx, Toral en nog veel meer! Dus ben je op zoek naar een paar nieuwe schoenen, dan ben je hier aan het juiste adres.

 

Online schoenen shoppen bij de Shoe Club

Naast de enorme imposante fysieke store van Shoe Club die gevestigd is in Rotterdam, vind je hetzelfde en nog een veel breder aanbod ook in de webshop op Shoeclub.nl. Naast veel verschillende schoenen van allerlei grote merken, vind je er ook tassen en accessoires. Het grote voordeel aan online shoppen, is dat je door middel van het gebruik van de verschillende zoekfilters eenvoudig een selectie kunt maken van schoenen die je zoekt. Zo kun je filteren op basis van kleur, merk, maar ook op prijs. Op deze manier ga je een stuk efficiënter door het assortiment en weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. 

 

Schoenen bestellen bij Shoe Club met Afterpay

Je bent echt niet de enige die het misschien prettiger vindt om eerst de bestelling te ontvangen, voordat deze betaald moet worden. Vooral bij schoenen, waarvan je nog niet helemaal zeker weet of ze wel passen, is het prettig dat je ze eerst kunt proberen en daarna pas hoeft te betalen. Stel dat ze niet passen, dan hoef je niet te wachten op je geld en kun je direct iets anders bestellen. Je schoenen bestellen bij Shoe Club en kiezen voor Afterpay is dus een verstandige keuze wanneer je ook maar enigszins twijfelt. 

 

Op het moment dat jij je bestelling thuis hebt ontvangen, kun je eerst rustig even passen en heb je 14 dagen de tijd om je rekening te voldoen. Blijkt dat je de schoenen toch niet wilt houden, dan wordt dit eenvoudig en snel geregeld door Afterpay en komt de rekening of een deel ervan te vervallen.