Afterpay Sneakers.nl

Heeft Sneakers.nl Afterpay? Ja!

Sneakers logo

Sneakers.nl achteraf betalen

Ben je op zoek naar een paar te gekke sneakers? Dan ben je bij Sneakers.nl aan het juiste adres! Hier vind je namelijk een enorm assortiment met sneakers van allerlei bekende grote merken. Sneakers.nl bestaat eigenlijk al sinds 1997 en is inmiddels uitgegroeid tot zowel een enorme webshop, als verschillende fysieke winkels door heel het land. Niet alleen kun je er terecht voor allerlei verschillende soorten sneakers, maar ook voor kleding en accessoires van grote merken zoals Puma, Nike, Adidas en ook New Balance. Dus ben je op zoek naar een paar nieuwe sneakers, bezoek dan één van de vijf fysieke winkels of neem een kijkje in de webshop.

Online shoppen bij Sneakers.nl

Naast de vijf fysieke winkels, kun je natuurlijk ook gewoon 24/7 shoppen bij Sneakers.nl. Dit heeft als voordeel dat je niet de stad in hoeft en gewoon op je telefoon door het enorme assortiment kunt scrollen. Zo kun je een selectie van schoenen maken op basis van kleur, merk, maat en natuurlijk ook prijs. Dit alles maakt het dat het online shoppen steeds eenvoudiger wordt. Goed om te weten, is dat je bestellen vanaf 59,95 gratis wordt verzonden. Blijken je nieuwe sneakers toch niet fijn te zitten, dan kun je ze gratis retourneren. Daarbij komt ook dat bestellingen die op werkdagen worden geplaatst, vaak binnen 1 tot 2 werkdagen worden uitgeleverd. Je kunt er dan voor kiezen om deze bij je thuis te laten bezorgen, maar op een DHL-servicepunt kan uiteraard ook.

Sneakers bij Sneakers.nl betalen met Afterpay

Ga je voor een paar nieuwe sneakers van een merk dat je niet eerder gedragen hebt? Dan kan het wel eens voorkomen dat de maat net iets anders valt dan je gewend bent. Door te kiezen voor betalen bij sneakers.nl met Afterpay, heb je na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd om te betalen. Mocht blijken dat de schoenen toch niet helemaal naar wens zijn, dan stuur je ze gemakkelijk kosteloos weer retour. Je hoeft dan niet te wachten totdat je je geld weer op je rekening hebt staan en kun uiteraard ook vast een maatje groter of misschien wel kleiner bestellen.