Afterpay terStal

Heeft terStal Afterpay? Ja!

terstal logo

Achteraf betalen terStal

Waar terStal voor de meesten tot enkele jaren geleden misschien nog een ietwat stoffig imago bleek te hebben, is dit vandaag de dag natuurlijk absoluut niet meer het geval! Met de eigenaar Niek Gloudemans, die al de nodige jaren aan het roer staat bij deze club, is de laatste tijd ontzettend veel aandacht besteedt om het imago van terStal eens flink op te poetsen en met succes! 

Met de slogan ‘Kleding voor het hele gezin’ maakt terStal winkelen voor de middenklasse toegankelijk. Zo kun je niet alleen shoppen voor je kinderen, maar dus ook gewoon voor jezelf. Het grote voordeel hieraan is, is dat je dus niet iedere keer je kinderen mee hoeft te slepen van winkel naar winkel, maar alles gewoon onder één dag hebt!

Naast het feit dat terStal ontzettende leuke kleding heeft, dragen ze ook hun steentje bij aan zowel mens als milieu. Zo wordt alle kleding op een duurzame manier gemaakt en wordt er ook achter de schermen hard gewerkt om alle bedrijfsprocessen zo energieneutraal mogelijk uit te kunnen voeren.

Betalen met Afterpay bij terStal

De meeste mensen die gaan shoppen, passen vaak verschillende kledingstukken voordat ze daadwerkelijk overgaan tot het doen van een aankoop. Nu is dit in een fysieke winkel natuurlijk geen enkel probleem, maar online is dit een heel ander verhaal. Gelukkig kun je daarom ook Betalen met Afterpay bij terStal, wanneer je online winkelt. Zo kun je rustig thuis je kleding passen en mocht het niet zitten, zoals je op voorhand had verwacht, dan stuur je het eenvoudig weer terug.

Betalen met Afterpay bij terStal biedt ook de mogelijkheid om een periode waarbij je wat krapper bij kas zit te kunnen overbruggen. Iedereen heeft namelijk wel eens last van het feit dat de maand langer is dan het salaris. Helemaal niets om voor je te schamen! Je kunt namelijk gewoon met Afterpay betalen bij terStal, zodat je je kleding keurig krijgt thuisgestuurd en je pas 14 dagen later hoeft te betalen. Dit geeft je de vrijheid dat je niet hoeft te wachten op je salaris en zorgeloos kunt shoppen, hoe fijn is dat?