Afterpay Top1toys

Heeft Top1toys Afterpay? Ja!

top1toys

Top1toys achteraf betalen

Ben je op zoek naar het leukste speelgoed voor iedere leeftijdscategorie? Dan ben je bij Top1toys aan het juiste adres! Wist je namelijk dat Top1toys staat voor ‘lean en mean’. Dit houdt in dat ze vooral de focus hebben liggen op effectief en ook efficiënt. Dit zorgt ervoor dat de winkels van Top1toys relatief eenvoudig zijn opgebouwd, wat ertoe leidt dat ze scherpe prijzen kunnen bieden voor alle producten. Niet voor niets bestaan er verschillende concepten binnen de Top1toys keten, die staan voor Actueel, Actie, Budget en Sale. Deze concepten zie je zowel in de winkel, als online terug. Met de bijna 100 fysieke stores in Nederland en webshop, is shoppen bij Top1toys dus zeker de moeite waard!

Online shoppen bij Top1toys

Heb je binnenkort een verjaardag of andere speciale gelegenheid waarvoor je speelgoed nodig hebt? Shop dan eenvoudig en snel online bij Top1toys. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis. Bestel je op zaterdag of zondag, dan heb je even wat langer geduld nodig en zul je je bestelling dinsdag thuis mogen verwachten. Bij bestellingen die hoger zijn dan 19,99, betaal je geen verzendkosten. Bestel je iets onder de 19,99, dan zullen de verzendkosten 2,95 bedragen. Bestel je nu iets wat groter is dan een normaal formaat, houd er dan rekening mee dat je een extra toeslag betaald. Dit wordt overigens keurig in je winkelmand tijdens het afrekenen aangegeven.

Betaling bij Top1toys met Afterpay

Heb je binnenkort een verjaardag en weet je niet zeker of het door jou gekocht speelgoed in de smaak valt? Dan is het handig om te betalen bij Top1toys met Afterpay. Met deze betaalmethode hoef je namelijk je bestelling niet direct te betalen, maar pas na ontvangst van je bestelling. Mocht dan blijken dat het retour moet om wat voor reden dan ook, dan hoef je niet te wachten tot je het geld krijgt teruggestort, maar wordt dit eenvoudig tegen elkaar weggestreept en kun je direct iets anders uitzoeken. Wel is het goed te weten dat je de bestelling binnen 14 dagen moet betalen. Doe je dit niet, dan loop je het risico op een boete.