Afterpay VanHaren

Heeft VanHaren Afterpay? Ja!

Afterpay VanHaren

Afterpay bij vanHaren

vanHaren is al ruim 30(!) jaar onderdeel van het bekende Duitse familiebedrijf ‘Deichmann’. Deichmann is namelijk het grootste schoenen bedrijf van Duitsland, wat ter dus ook voor zorgt dat vanHaren en breed scala aan mogelijkheden heeft om nog groter te worden dan ze nu al zijn. Het zal je namelijk vast niet zijn ontgaan dat er in bijna iedere stad wel een filiaal te vinden is. De missie van vanHaren, is om de beste schoenenketen van Nederland te worden en ook te blijven. Dit doen ze door dagelijks bezig te zijn met het investeren van de ontwikkeling van de werknemers. 

Voor wie wel eens een vanHaren winkel heeft bezocht, weet natuurlijk als geen ander hoe fijn je wordt geholpen en de medewerker je kunnen voorzien van deskundig advies. Dat maakt het, dat deze winkels zo ontzettend toegankelijk zijn voor zowel jong, als oud. Door de competitieve prijsstelling van het bedrijf, zijn ze een geduchte concurrent voor veel grote merken. Met maar liefst 1500 werknemers die iedere dag weer voor je klaar staan, mag je vanHaren dus zeker één van de grote spelers in de schoenenbranche noemen, die ons land kent.

Betalen bij vanHaren

Naast de vele fysieke winkels, kun je natuurlijk ook terecht in de webshop. Zo hoef je niet naar de winkel en kun je heerlijk thuis op je smartphone, pc of laptop een paar te gekke schoenen bestellen. Nadat je je favoriete paar schoenen in je winkelmandje hebt gedaan, is het tijd om af te rekenen. Dit kun je op enkele verschillende manieren doen. Zo kun je betalen bij vanHaren met iDEAL, bij iedereen wel bekend, maar uiteraard ook wanneer je je bestelling hebt ontvangen. Wel zo fijn, vooral wanneer je eerst even rustig wilt kunnen passen.

Betalen bij vanHaren met Afterpay

Wanneer je een paar schoenen hebt gezien, maar niet helemaal zeker weet of de maat wel goed is, is het handig om eerst je bestelling te kunnen ontvangen, voordat je overgaat tot het doen van de betaling. Door tijdens het afrekenen te kiezen voor betalen met Afterpay bij vanHaren, kun je eerst rustig thuis je schoenen passen en heb je vervolgens 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen. Blijkt dat de schoenen toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je ze eenvoudig retourneren en hoef je ze dus niet eerst te betalen.

 

sneakers.nl logo