Afterpay YourMacStore

Heeft YourMacStore Afterpay? Ja!

Afterpay yourmacstore

YourMacStore Afterpay

 

Ben jij op zoek naar een Apple iPhone, MacBook of ander Apple product? Dan ben je bij YourMacStore aan het juiste adres! YourMacStore is namelijk de Apple expert van Nederland en staat vooral bekend om haar enorme assortiment Apple producten. Zo heb je maar liefst 2 jaar garantie en heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren, mocht blijken dat het toch niet helemaal is wat je ervan had verwacht. Naast veel nieuwe producten, kun je bij YourMacStore ook terecht voor Refurbished producten. Dit zijn producten die zijn gebruikt, maar volledig in een nieuw jasje zijn gestoken. Ze zijn dus in principe zo goed als nieuw, alleen dan voor een fractie van de prijs van een nieuw exemplaar.

 

Online shoppen bij YourMacStore

Online shoppen is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Waar het tot enkele jaren geleden vooral werd gedaan om kleding, schoenen en andere relatief goedkope producten te bestellen, is dit vandaag de dag allang niet meer zo. Zo bestellen we massaal onze meubels, maar ook allerlei andere apparatuur eenvoudig en snel online. Dus ook een nieuwe iPhone, MacBook of Smartwatch. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe Apple apparaat, dan ben je hier aan het juiste adres. Je ontvangt je producten doorgaans al de volgende werkdag in huis en heb 14 dagen bedenktijd om je bestelling zonder opgave van reden te retourneren.

 

Betalen met Klarna bij YourMacStore

Heb jij een nieuwe Apple iPhone gezien, maar is de maand net iets langer dan het salaris? Dan heb je de mogelijkheid bij YourMacStore om te betalen met Klarna. Dit kan door achteraf te betalen binnen 14 dagen na ontvangst, maar je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gespreid te betalen. Vooral in de huidige tijd, waarin we niet meer zonder smartphone kunnen, is het wel prettig dat deze mogelijkheid er is. Houd er alleen wel rekening mee dat er 1,5% bovenop de prijs komt, wanneer je kiest voor betalen via Klarna. Goed om te weten is wel dat de acceptatieprocedure volledige buiten YourMacStore om gaat en het dus kan zijn dat je verzoek tot achteraf of gespreid betalen wordt afgewezen. Mocht je willen weten wat de reden hiervan is, dan dien je zelf contact op te nemen met Klarna voor verdere uitleg.