Afterpay Zalando

Heeft Zalando Afterpay? Ja!

Zalando logo

Zalando achteraf betalen

Zalando, wie kent ze niet? De van oorsprong Duitse schoenen, kleding en modeaccessoires winkel is inmiddels niet meer weg te denken. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste spelers in Europa en heeft het hoofdkantoor gevestigd in het centrum van Berlijn. Het bedrijf opereert inmiddels sinds de oprichting in 2008. Vanaf 2010 zette Zalando ook voet aan de grond in Nederland. Met inmiddels 3 jaren op rij winstgevend, zien ze dat het bedrijf steeds verder groeit. Het is daarom dus ook niet voor niets dat je ze overal ziet en ook hoort.

Bestellen bij Zalando is ontzettend gemakkelijk. Om te weten wanneer jij je bestelling thuis kunt ontvangen, is het belangrijk te kijken naar de afzonderlijke producten. Het hangt namelijk af van enkele zaken. Allereerst het soort artikel dat je bestelt en vervolgens ook de verzendmethode. Het kan namelijk zijn dat je een partner artikel bestelt. Dit houdt is dat het even iets langer kan duren voordat deze wordt verzonden. Gelukkig heeft dan niet je volledige bestelling wat vertraging, maar wordt het deel dat al wel geleverd kan worden, direct bij je geleverd.

Online shoppen bij Zalando met Afterpay?

Wie online shoppen zegt, denkt natuurlijk direct aan shoppen bij Zalando. Met een enorm assortiment kun je er niet alleen terecht voor kleding, schoenen en jassen, maar ook voor allerlei andere modeaccessoires. Zo biedt Zalando een enorm assortiment tassen, zonnebrillen en nog veel meer. Het grote voordeel aan online shoppen, is dat je een stuk gerichter kunt zoeken. Zo hoef je niet eerst een hele winkel rond, maar kun je op basis van de zoekfilters een selectie maken van een bepaald merk, kleur, maat of veel andere opties.

Zalando bestelling betalen op rekening

Wanneer je iets bij Zalando besteld, dan heb je de mogelijkheid om te kiezen voor ‘betalen op rekening’. Dit houdt in dat je na ontvangst van je bestelling tot 14 dagen de tijd hebt om je factuur te betalen. Op deze manier kun je eerst rustig kijken of je de bestelling daadwerkelijk wilt houden of een deel ervan zou willen retourneren. Besluit je een deel binnen deze 14 dagen te retourneren, dan hoef je alleen datgene te betalen wat je ook daadwerkelijk houdt. Zo kun je met deze eigen betaalmethode van Zalando dus eerst rustig je producten bekijken, voordat je deze pas hoeft te betalen.

Zalando Klarna of Afterpay?

Heeft Zalando Klarna of heeft Zalando Afterpay? Zalando heeft wat betreft achteraf betaalmethodes geen van beide mogelijkheden. Zalando heeft haar eigen achteraf betalen methode.