Xbox Afterpay

Op zoek naar Xbox Afterpay winkels? Wij hebben een overzicht gemaakt.
bol logo

Bol.com

Betaalmethode: Bol.com Afterpay

Hoe gemakkelijk zou het zijn wanneer je een XBOX kunt bestellen en pas later betalen. Hierop kunnen we je vertellen dat dit mogelijk is. Je kunt online bij webshops kopen en achteraf betalen. Dit gaat via Afterpay. Je krijgt dan eerst het product en betaalt achteraf je factuur.

Wat houdt Xbox Afterpay in?

Via een Afterpay website kun je een overzicht vinden van alle aangesloten winkels. Je kunt bij een van de webshops dan je product bestellen. Je hoeft met Afterpay dan niet direct te betalen want je krijgt eerst het product thuisgestuurd. Je hebt de mogelijk met Afterpay XBOX om eerst het product te bekijken. Bevalt het en wil je het houden dan heb je 2 weken de tijd om het product te betalen. Dit heet achteraf betalen voor je XBOX bijvoorbeeld.

Wat moet je doen bij een XBOX die niet werkt?

Als de gekozen XBOX niet werkt wanneer je deze ontvangen hebt dan kun je deze terugsturen naar de webshop. De producten die je terugstuurt moet je melden bij de Afterpay. De webshop geeft dit ook door wanneer jouw product is ontvangen door de webshop. Voor een complete retourzending Afterpay XBOX hoef je niet meer te betalen.

Heb je bijvoorbeeld meerdere producten gekocht en wil je het deels terugsturen dien je er ook melding van te maken bij de Afterpay. Op het moment dat de Afterpay dit verwerkt heeft wordt je factuur aangepast.

Hoelang duurt het voordat je geld terugkrijgt van de Afterpay?

Vanaf het moment dat de webshop jouw retour heeft doorgegeven aan Afterpay wordt dit verwerkt. Meestal hebben ze hier twee weken voor nodig. Het is belangrijk dat je de producten betaalt die je houdt. Je kunt de betaling ook op pauze zetten. Je betaalt dan pas bij een nieuwe factuur.