Yeezy Afterpay

Op zoek naar Yeezy Afterpay winkels? Wij hebben een overzicht gemaakt.
Miinto logo

Miinto | Designerkleding

Betaalmethode: Billink

Heb je nog geen Yeezy? Een Yeezy is een sneaker die ontstaan is door Adidas en Kanye West. Kanye West heeft de sneaker ontworpen en Adidas heeft deze geproduceerd. De eerste Yeezy kwam uit in 2015. Wil je ook een Yeezy in huis. Dit kan nu nog sneller door Yeezy Afterpay.

Wat is een Yeezy?

Yeezy zijn sneakers die ontworpen zijn door Kanye West. Je hebt verschillende Yeezy sneakers en je kunt ze lastig krijgen omdat Adidas van alle modellen er maar een beperkt aantal produceert. Een Yeezy staat bekend om de minimalistische vormgeving, enkele kleurenschema’s en de subtiele details.

Haal je sneakers in huis met Yeezy Afterpay

Je wilt de Yeezy sneakers kopen. Er is een beperkt aantal die te verkrijgen is. Je wilt snel handelen. Je kunt dan de Yeezy kopen met Afterpay. Het product wordt dan eerst geleverd. Het voordeel van Afterpay is dat je pas achteraf hoeft te betalen. Je kunt nu jouw Yeezy gemakkelijk en direct kopen zonder te betalen. Pas als je het product het ontvangen krijg je een factuur van Afterpay. Je hebt dan na ontvangst twee weken de tijd om de Yeezy te betalen.

Hoe krijg je een Yeezy in huis met Afterpay?

Je gaat naar de website van Afterpay en zoekt een winkel die bij hun is aangesloten. Je gaat op zoek naar het product. In dit geval Yeezy sneakers. Je legt het product in de winkelwagen en vult alle gegevens in. Je hoeft nu alleen het te verzenden. De webshop en Afterpay gaan nu verder voor je aan de slag.

De webshop begint met het verwerken van je bestelling. De Yeezy Afterpay begint wanneer jij het product hebt. Betaal binnen 2 weken jouw Yeezy sneakers. Je factuur betaal je via de Afterpay app en iDeal.